Lakme negen tot vijf Flawless Foundation Make-up - PearlGeweldige dekking en gelijkmatig verspreid Foundation - een heldere en Flaunt vlekkeloze teint !!


Het is de passie voor een heldere en perfecte huid, elke dag opnieuw. Helaas, niet iedereen heeft het geluk te hebben in hun genen. Maar maak je geen zorgen, kan make-up die imperfecties te verbergen en zorgen voor een mooie en vlekkeloze teint. Het enige dat is van essentieel belang is, moet je uiterst voorzichtig zijn in de keuze van de voor u geschikt zijn.

Lakme is een Indiaas merk dat bekend staat om het leveren van kwaliteit beauty producten tegen een betaalbare prijsklasse. Het merk wordt verkocht stichtingen met verschillende afwerkingen, kwaliteit en prijs aan de uiteenlopende behoeften van de consument te voldoen. Vandaag nemen we een kijkje op de Lakme negen tot vijf Flawless Foundation make-up.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 450.00 30 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Schud de fles voor gebruik goed fundament.
  • Neem voldoende product in de hand. Voor een volledige dekking, neem een ​​munt middelgrote hoeveelheid foundation. Maar, als je wilt een zeer natuurlijke uitstraling, zal een erwt-grootte hoeveelheid volstaan.
  • Puntjes op de stichting over het hele gezicht en nek met uw vingers.
  • Zachtjes verspreid de stichting met uw vingers of een kwast. Voor een zeer glad, is het beter om toepassing van een foundation kwast.
  • Laat het voor 1-2 minuten foundation en breng compact poeder. Het zet de toon voor een gezicht zonder olie.
  • Als je wilt acne littekens te verbergen of donkere puntjes op de fundering op tekenen en samenvoegen in een aftakking voor een onberispelijke afwerking.

Mijn ervaring met de Lakme negen tot vijf Flawless Foundation make-up:

De Lakme Nine to Five Flawless stichting verkoopt in een glazen fles met een kurk in rose goud. De dop van de fles is een schroefdop en is handig voor gebruik. De fundering moet worden met behulp van de dispenser. Het werkt perfect en levert slechts een kleine hoeveelheid product per keer. Zo voorkomt productverlies.

De stichting heeft een zachte geur en iedereen niet storen. Het blijft op de huid voor ongeveer 5 minuten na het aanbrengen, en daarna verdwijnt.

Ik had de schaduw 'Pearl' voor mijn huidskleur gemiddelde. Het 'een beetje' op mijn bleke huidskleur, maar het werkt goed bij mijn huid niet wordt gelooid. Deze schaduw werkt goed in alle juiste medium huidtinten Indianen. Maar kan het niet mensen passen met een zeer donker. De schaduw 'Pearl' is een beige afgezwakt geel.

Ik gepompt uit een kleine hoeveelheid van de stichting en verspreid over mijn hele gezicht en hals gebied. Daarna probeerde ik voorzichtig mengen met je vingers, gevolgd door een platte borstel stichting. De stichting mengt goed in de huid.

De consistentie van de stichting is net als een lotion. Ik zou zeggen, dat is dicht bij een formule dunne crème. De stichting verdeelt gelijkmatig op de huid, zodat het probleem van de pleister niet aan de orde. Het perceel is zeer soepel en ziet er erg licht op de huid.

De stichting biedt ondersteuning aan de zware dekking. Covers onvolkomenheden van licht, tekenen en donkere vlekken. Het geeft een zeer natuurlijke afwerking voor de huid. U kunt gemakkelijk overslaan toepassen concealer als de dekking van de stichting is heel behoorlijk.

De afwerking van de stichting is mat en natuurlijk. Als u op zoek bent naar een bedauwd afwerking stichting, dan kunt u volledig dit product te negeren. De fundering is niet hydraterende en neigt de droge gebieden van het gezicht accentueren. Ik beveel hydrateren de huid voor het aanbrengen van foundation.

Helaas, deze basis mensen niet fit uit zeer droge huid, zelfs na de hydratatie van de huid. Maar, zal het beter voor de combinatie en vette huid mensen werken.

Stamina is echt goed. Blijft op mijn huid gemengd gedurende ongeveer 5 uur. Kan vereisen verdere aanpassingen te blijven voor de hele dag. Ik gebruikte het vrij regelmatig, maar heeft nooit enige irritatie of puistjes veroorzaakt. De stichting kan gemakkelijk worden verwijderd met make-up removers of detergenten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha