Lakme Nail Color Remover BeoordelingVerpakking Robuust en betaalbaar Remover - Dit product is zeker een winnaar !!


Ik wil graag mijn nagellak elke week en soms twee keer per week te veranderen! Sommigen zeggen dat het een beetje 'te veel, maar ik smeek te verschillen. Niets mis met mooie nagels in mijn deel van de wereld! Maar verandering betekent het gebruik van aceton nagellak en dat is waarom ik blijf altijd bij de hand een remover in mijn beautycase. Maar niet zomaar een nagellak zal doen.

Ik heb vaak meegemaakt dat de neiging om de verf nagelriemen te verspreiden wanneer u probeert om een ​​nagellak remover te verwijderen. Ik was met behulp van het verwijderen van kleur Faces nagels voor en ik was heel tevreden. Maar deze keer was uitverkocht toen ik een bezoek aan de winkel dus kocht ik Lakme Nail Color Remover plaats. Bevat vitamine E en dat is wat mij aantrok om het te kopen.


Vandaag ben ik de herziening van de Lakme Nail Color Remover. Het is de moeite waard het geld besteed? Lees verder om erachter te komen!

Prijs:

Rs 65-27 ml.

Ingrediënten:

Niet genoemd!

Indicaties voor gebruik:

 • Neem een ​​wattenstaafje en een kleine hoeveelheid verwijderd.
 • Controleer de hoeveelheid met behulp van de plastic dop en vervolgens de verf drogen nagel mee. Herhaal indien nodig.

Mijn ervaring met Lakme Nail Color Remover:

Lakme verwijderen van de nagellak is verkrijgbaar in verpakkingen van glazen fles met een plastic dop op de top. De verpakking is gemaakt van glas, zodat het niet gemakkelijk te transporteren. De fles is klein en kan gemakkelijk worden opgeborgen omdat het niet veel ruimte nodig. De fles heeft een plastic dop op de top met een klein gat van waaruit u kunt het product gieten. De plastic dop voorkomt afval en kunt u de hoeveelheid te controleren. Over het algemeen, de verpakking is vrij goed.

Het verwijderen van Lakme heeft een vreemde geur - alcoholische en scherp. Gelukkig heb ik een gevoelige neus, zodat u de geur kunt staan. Als je gevoelig bent voor sterke geuren dan vermijd deze remover. Ik gebruik om op de gebruikelijke manier te verwijderen en het werkt echt goed! In slechts één schot, is mijn nagellak gemakkelijk worden verwijderd. Soms, als ik 3-4 lagen aan te brengen dan ik nodig om 2-3 keer voor de volledige verwijdering van emaille kruipen. Je hoeft niet veel druk nodig hebben om het glazuur, die is goed, omdat het niet je nagels te beschadigen te verwijderen.

Na gebruik, je nagels droog aanvoelen en ik moet meteen Breng de crème nagelriem en hydrateren je nagels. Ik denk dat het alcohol bevat en dat is de reden waarom de nagels droog aanvoelen na gebruik. De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd en dat is de reden waarom ik ben niet zeker of het wel of niet zonder alcohol. Het beweert te vitamine E, wat goed is voor je nagels bevatten, maar ik heb geen verandering in mijn kwaliteit nagels gehad tot nu toe. In het algemeen vind ik het een goede nagellak remover en ik zal zeker terug te kopen.

Pro:

 • De prijs is betaalbaar
 • Het wordt geleverd in een verpakking die behandeld worden met kleine plastic opening boven
 • Mors geen
 • Bevat vitamine E
 • U hebt een kleine hoeveelheid aan verf nagel hardnekkige verwijderen
 • Verwijder polish slechts in één shots, afhankelijk van jassen
 • Gebruik geen branderig gevoel niet geven
 • Laat je nagels niet te schrobben

Tegen:

 • Maakt je nagels droog, dus nagelriem crème na gebruik
 • Ontbreekt Ingrediëntenlijst
 • Vreemde geur

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha