Lakme Lip Liefde Lippenstift - Rose Kissed - Review In plaats daarvan maak je lippen er natuurlijk mooi.Make-up artiesten zijn van mening dat de meer natuurlijke look met een tint MLBB kan alleen worden bereikt met een satijnen of romige lipstick laatste formule. Hier is een prachtige MLLB schaduw van onze favoriete merk, Lakme. Lipstick behoort tot het gamma Lakme Lip Liefde Lippenstift en heet Rose Kissed.

Prijs:


Rs.550

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd de lipstick geval.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de onderkant van de zaak naar rode lippenstift vrij te maken voor de toepassing.

Mijn kijk op de Lakme Lip Liefde Lippenstift in Rose Kissed:

Lipsticks Lakme Lip Liefde biedt een scala aan rijke kleuren die komen met de goedheid van hydraterende eigenschappen, die belooft om de lippen gehydrateerd te houden. Lakme beschrijft de formule lippenstift als romig, glad en zacht te beschermen en te hydrateren de lippen. Het merk claimt lichtgevende afwerking bieden aan de lippen met een constante hydratatie met de goedheid van ceremides. De lipstick is ook verkrijgbaar met beschermende zorg SPF 1

De lipstick is verpakt in een mooie glanzende rode en zilveren behuizing. Hartvormige motieven zijn gegraveerd op het lichaam van de zaak. Lakme deed de verpakking van de lipsticks echt aantrekkelijk en aansprekend. De verpakking is een grote hit met de meisjes. En het is een geweldig cadeau idee!

De lipstick geval is volledig ondoorzichtig. De gegevens zoals de naam en het aantal kleuren worden gedrukt in het onderste gedeelte van de lippenstift. De kogel lipstick binnenkant wordt aangeduid als gewone lipstick, maar het woord 'liefde' gegraveerd.

De schaduw Kissed Rose is een mooie schaduw die zal functioneren als een schaduw MLBB voor de meeste huidtinten Indianen. Het is een mix van hete roze met zeer lichte hints van aardse bruine tinten aan. De schaduw ziet er prachtig uit en werkt goed op huidtinten equi-medium, donker en dieper Indianen. De diepere tinten van de huid kan de toon een beetje 'bleek dus vinden ze het kunnen dragen over een lip potlood om de kleur te intensiveren en overeenkomen met hun huidskleur. De kleur varieert met de huidskleur van wearer- als uw huid eerlijker, zal deze kleur Pinker op je zijn. Zoals ik heb een medium toon van donkere huid, het lijkt meer op de warmere kant bruin op mij. Deze schaduw is volledig vrij van deeltjes glans en is absoluut perfect als een alledaagse slijtage lippenstift.

De lipstick is medium-pigmentatie gebouw. Het geeft medium dekking in een enkel schot. U kunt eenvoudig lagen de lippenstift om de dekking matte compleet te krijgen. De plot van deze lipstick is zacht en glad, net als Lakme beschrijft. Ik was echt blij dat Lakme al zijn beloften heeft gehouden, wat betreft deze bijzondere tint betreft. De formule voelt echt romige en licht. Net als lipstick is romig, het de neiging om vlekken en smeer de lippen. Maar een goede lipliner kan helpen op hun plaats blijven. De romige formule is ook het grootste voordeel voor de lipstick, want het voegt een beetje 'van schittering en geeft de lippen een mollige uiterlijk. Lipstick in een semi-glanzende afwerking, die onmiddellijk zorgt voor een gezonde en glanzende lippen.

De lipstick voelt echt comfortabel en hydraterende op de lippen vanwege de romige formule. Glijdt moeiteloos en geeft niet de lippen uitdrogen. Dit bereik lipstick is zeker uitkomst voor mensen met droge en schrale lippen! De lippenstift is niet op te lossen in dunne lijnen. Als de formule lipstick neigt naar zijn romige, duurt niet lang op de lippen. Lippenstift blijft op de lippen voor slechts drie uur en laat een lichtbruine tint achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha