Lakme Lip Gloss - StrawberryOngelooflijke geur en dikke consistentie Lip Gloss - Een must-product uit te proberen !!


Sommige vrouwen verzamelen schoenen, verzamel lipgloss! Niet alleen een goede glans om je lippen er jong en licht, het kan eigenlijk worden gebruikt voor andere make-up trucs! Ze geven een subtiele lift naar het gezicht en maken het er fris.

Lakme Strawberry en - nu, dat klinkt als een combinatie moordenares! Lakme, met zijn jarenlange ervaring in de beauty-industrie, is zeker een van de meest vertrouwde merken in huidverzorging vandaag. Het bereik van Lakme lipgloss is verkrijgbaar in vele kleuren, van licht roze tot bruin dun. Vandaag wil ik het Strawberry schaduw, die behoort tot de familie van roze herzien. Strawberry - klinkt lekker, toch? Lees verder om te weten hoe het product is verdwenen.


Prijs:

INR 175 per 15 ml

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Instructies voor gebruik:

  • Open de dop van de glans.
  • Direct op de lippen met behulp van de applicator helling.
  • Opnieuw toe te passen indien nodig.

Mijn neem Lakme Lip Gloss in Strawberry:

Lakme had me bij 'Strawberry!' Ok, dit is een trieste variant op de beroemde zin van de film, Jerry Maguire, maar serieus, de loutere vermelding van aardbei had me enthousiast over deze lipgloss!

Verkrijgbaar in een transparante buis simpel, de verpakking is zeer elegant en zeer gemakkelijk mee te nemen in een broekzak of kleine tas voor touch-ups en snelle applicatie. De buis heeft een schroefdop, die past en sluit perfect aan. Geen zorgen over de ontsnapping van het product! De buis heeft een tip schuine lipgloss voor de applicatie, die helpt om een ​​precieze toepassing en netjes. De lipgloss is zeer vergelijkbaar met Maybelline Fruity lipgloss.

Nu voor schaduw! Aardbei is een mooie roze licht rood schaduw. De glans is zeer fijne flikkeringen goud, waardoor het zeer comfortabel om elke dag te dragen. De toon is erg mooi en draagbaar. De lipgloss tinten past juiste medium en donkere huidtinten donkerder. Het is een universeel vleiend kleur en bijna alle van het genoeg zal zijn.

De gloss heeft een zoete geur van aardbei-echt lekker! Voor een lipgloss junkie zoals ik, de smaak was een non-issue. Maar voor vrouwen die tegen sterke geuren, kan de geur een probleem. De geur blijft gedurende ongeveer 15 minuten op de lippen na het aanbrengen en daarna verdwijnt.

De plot van deze lipgloss is zo dun room en glijdt moeiteloos op mijn lippen. Als u een zeer droge lippen of in vlokken, het is zelfs niet nodig om je lippen hydrateren alvorens deze glans want het is diep hydraterende. De pigmentatie van de gloss is vrij gemiddeld. De kleur, toegepast in 2 of 3 shots, geeft slechts half pigmentatie. Als je licht lippen, roze zien er erg goed op je. Het is niet te zien erg goed op donkere lippen, maar, en werpt een blik puur, met een klein vleugje roze.

Als u gepigmenteerde lippen, dus dit schaduw is een no-go! Het heeft geen betrekking op de pigmentatie van de lippen, en je krijgt niet een kijkje te saai, ook bij herhaaldelijk gelaagdheid. U kunt de glans gebruiken dan lippenstift om glans toe te voegen, maar met alleen de gloss zullen u niet het gewenste effect; Immers, niet een lippenstift! Maar voegt zeker glans en geeft heerlijke lippen direct. De voering van deze lipgloss is zeer gepolijst. Ik hou van de formule van glans als het licht is, maar een beetje 'plakkerig op de lippen. Maar de formule is niet erg ongemakkelijk.

Resterende kracht van de glans is laag en blijft gedurende 2 uur en laat geen tint op de lippen. Deze lipgloss zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag en zou niet overleefd maaltijden of hapjes te hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha