Lakme Kajal Eyeconic Wit - Review & SwatchPearly mooie matte afwerking gladde textuur Kajal - ga krijgen nu !!Niet alle van ons zijn gezegend met diepe ogen en grote. Maar met een beetje hulp van make-up, kunt u een transformatie in seconden merken! Witte potloden gekleurde ogen zijn de heetste trend vandaag de dag om je ogen groter en opvallender te bereiken. Geformuleerd om een ​​verblijf van 10 uur per dag te bieden, de Lakme Kajal Eyeconic wit is smudge proof, waterdicht en dermatologisch getest.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 250-0,35 gram.


Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet op de verpakking.

Instructies voor gebruik:

  • Begin met het tekenen van een beroerte op de bovenklep, vanaf de binnenste ooghoek en naar buiten te breiden. Herhaal aan het onderste ooglid.
  • Om de 'look Eyeconic' te krijgen, het toepassen van kohl Eyeconic zwart op het bovenste ooglid en Eyeconic zwarte kohl op het onderste ooglid. Voor een dramatische look, gebruik het samen met Lakme Eyeconic mascara.

Mijn ervaring met het product:

Kajal is het enige cosmetisch product dat ik heb gebruikt sinds ik een tiener was. Ik hou van gekleurde potloden oog. Ik wilde altijd al kohl wit te kopen om de illusie van grote ogen te creëren. Soms terug toen Lakme gelanceerd Eyeconic kajal, werd ik in de verleiding om het wit van haar assortiment proberen. Tot slot had ik de Eyeconic kohl in wit en groen voor mezelf. De Lakme Eyeconic kajal is verkrijgbaar in zes kleuren, namelijk groen, grijs, wit, blauw, bruin en zwart.

De Eyeconic kajal is verkrijgbaar in een verpakking deksel dik papier blauw, wit en licht met kohl potlood in een afgesloten plastic zak. Verpakking is de naam van het product geschreven in gewaagde witte letters. Het andere product details worden gegeven in tekens zwarten op de rug. Het woord 'Eyeconic' wordt gedrukt in lichtblauw en de naam van het lettertype lampenkap is geschreven aan het einde van het potlood. De turquoise kleur op de bodem van het potlood voor alle kleuren Kohl. Dit potlood is wit in tegenstelling tot andere potloden Eyeconic die lichamen zwarten. Het heeft een plastic dop die goed sluit en niet gemakkelijk loskomen. Het kan gemakkelijk worden op reis. Het potlood heeft een systeem van twist-up, wat resulteert in geen afval als gevolg van het aanscherpen.

De Eyeconic kajal is zuiver wit. Het bevat deeltjes van zilver shimmer. De textuur is romig en zacht. Geeft een matte afwerking parel in mijn ogen. Als zacht, het de neiging om gemakkelijk breken. Het glijdt gemakkelijk en zonder problemen op mijn waterlijn. Lichten direct ogen, waardoor ze groter lijken. Biedt de werkelijke kleur in slechts 1-2 schoten. En 'waterproof. Dit potlood werkt ook als een highlighter. Je moet een paar minuten na het aanbrengen te wachten, waarna het zullen geen vlekken. En 'duurt ongeveer 4-5 uur en dan begint te vervagen. Zijn claim van 10 uur verblijf is niet waar. Het kan gemakkelijk worden verwijderd uit een make-up remover. Het had geen irritatie veroorzaken. Over het algemeen is het een kohl potlood fatsoenlijke verblijf met gemiddeld vermogen dat direct verlicht en maakt de ogen groter lijken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha