Lakme Kajal Eyeconic in Green - beoordelingen en SwatchOngelooflijke Schaduw Groen En gladde textuur Kajal - je moet dit proberen !!


Kajal is een van de oudste beauty producten, die nog steeds in gebruik. De geschiedenis van het gebruik ervan geeft een idee van waarom het is nog steeds populair in deze dag en leeftijd! Een schot van kohl en u bent klaar om de wereld te maken! Maar in plaats van de klassieke zwarte, kajals vandaag komen in een verscheidenheid van kleuren. U kunt nu gebruik maken van deze eenvoudige schoonheid product voor een funky look of gewoon gebruiken om je oog make-up te accentueren.

Lakme is een van de bekende beauty merken in India. Van oogschaduw, crèmes cc, 9-5 lipsticks, eyeliners in zonnecrèmes, Lakme levert! Het beste ding is dat Lakme producten zijn direct beschikbaar in het hele land.


De Lakme Kajal Eyeconic Green beweert een kracht van lang verblijf 10 uur bieden. En 'bestendig en vlekvrij water.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 250-0,35 gr.

Ingrediënten:

Ingrediëntenlijst is niet beschikbaar in het pakket.

Indicaties voor gebruik:

  • Begin een nieuw hoofdstuk over het bovenste ooglid trekken. Start vanaf de binnenste ooghoek en uit te breiden naar buiten. Herhaal hetzelfde op het onderste deksel.
  • Voor een dramatische ogen kijken, gebruik dan de kajal met mascara Lakme Eyeconic.

Mijn ervaring met Lakme Kajal Eyeconic In groen:

Ik ben gek op kajals kleurrijke en ik probeerde verschillende gekleurde potloden kohl uit verschillende merken. Ik heb niet al geprobeerd veel potloden matte oog. Lakme Toen hij naar buiten kwam met kajals Eyeconic gekleurd, kon ik niet weerstaan ​​proberen. Bovendien, toen kwam ik te weten dat ze waren volledig ondoorzichtig, was ik helemaal verliefd. Een paar weken geleden, had ik de kohl potlood Eyeconic groen en wit. Er zijn zes prachtige kleuren van het gamma Eyeconic. Ze zijn grijs, bruin, groen, wit, zwart en blauw. Ik ben verliefd op al deze potloden Kohl.

Kajal Eyeconic in het groen komt in een dikke turkoois en papieren verpakkingen in het zwart. Kohl potlood is veilig in een afgesloten plastic zak. Het pakket heeft de naam van kajal vetgedrukt lichtblauw karakters. Informatie zoals gebruiksaanwijzingen wordt gegeven in witte letters op de rug. De pen oog is gemaakt van plastic en is zwart van kleur. Eyeconic wordt afgedrukt in kleur turquoise. De turquoise kleur op het punt van de stift heeft de naam tint gedrukt. De plastic dop sluit gemakkelijk. En 'elegant en gemakkelijk te dragen. Er is geen product verspilling, omdat het potlood heeft een systeem van twist.

Eyeconic kohl potlood is donkergroen. De kleur is dichter naar zwart door zwarte tinten. En 'zacht en romig van structuur. Het is volkomen ondoorzichtig en zonder glitter deeltjes erin. Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van de kohl, omdat het de neiging om te breken .Het glijdt soepel op mijn waterlijn, zonder te trekken. Het wordt geleverd met een fatsoenlijke pigmentatie. Ik kreeg echt donkergroen met slechts twee schoten. Het is niet bezoedeld. Zelfs na het schoonmaken van mijn gezicht, de kajal bleef in mijn ogen met minimale fading. Het is absoluut waterdicht. Het was goed voor 4-5 uur op mijn waterlijn, nadat het is begonnen te vervagen. Het is gemakkelijk te verwijderen met de hulp van een goede make-up remover. Het zijn geen irritatie of allergische reacties veroorzaken. Dit kohl zou passen alle huidtinten, zelfs de meest gevoelige. Over het algemeen is het een goede kohl potlood die wordt geleverd met een goede pigmentatie en uithoudingsvermogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha