Lakme Kajal EyeconicBriljant geformuleerd en romige textuur Kajal - ga je gang en neem een ​​!!


Indiase vrouwen, zijn we gezegend met mooi, mooi ingevallen ogen. Kajal is een element favoriete truc van alle tijden. Hier is een kajal van het huis van de reuzen make-up, Lakme. Lakme lanceerde de nieuwe Eyeconic kajal onlangs. De kohl is letterlijk 'iconische', als alles wat je nodig hebt is gewoon een sweep van kohl en claimt voor het laatst voor 10 uur. Het product beweert ook volledig waterdicht en vlekvrij te zijn. De formule van kajal is dermatologisch getest en kan veilig worden gebruikt voor het oog.

Prijs:


Rs. 19

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Instructies voor gebruik:

  • Open de dop van kohl.
  • Draai de zwarte lichaam lagere bodem naar de kajal binnenkant bevrijden.
  • Breng voorzichtig op de lijn van de bovenste en onderste wimpers.
  • Herhaal als dat nodig is.

Mijn kijk op de Lakme Kajal Eyeconic zwart:

De Lakme Kajal Eyeconic detailhandelsverkopen in een kartonnen hoes case zwart en turkoois gekleurde. De kohl wordt veilig verpakt in de behuizing. Het pack of kohl potlood blijft gelijk aan de kleur van het geval van de buitendoos. Het is verkrijgbaar in een combinatie van zwart en turkoois; de verpakking ziet er echt interessant.

De kohl potlood is in een vorm dunne intrekbare, die moet worden gedraaid voor de toepassing. Dit type verpakking heeft een voordeel dat er absoluut geen afval als gevolg potlood slijpen. Maar er is ook een nadeel aan het verpakken. Zoals de kohl potlood is weg, het is dikker aan het eind, dat maakt het een beetje 'moeilijk tot zeer fijne lijnen en scherpe trekken. Daarom is het raadzaam om kleine lijnen kan trekken tegelijk om de combinatie schoon en nauwkeurig.

De textuur van de kohl potlood is zeer zacht, glad en romig. Hij past prima op de bovenste wimperlijn en waterlijn. Sinds de romige textuur, geen trekken of trekken met deze kohl potlood. De pigmentatie is goed genoeg; komt uit als een diepe zwarte kleur. Er is geen spoor van tinten grijs of blauw om het in tegenstelling tot andere kohl potloden betaalbaar. Maar de beweringen van Lakmé bieden kleur in één schot, het is niet waar; moet ten minste twee of drie keer superponeren een goede kleur pay krijgen. De kleur is zwart direct belicht de ogen en maakt ze zien er prachtig uit.

De sets kohl potlood om een ​​volledig matte afwerking snel, binnen enkele seconden na het aanbrengen. Dus als u wilt maken een kohl ogen kijken zachte of verward, komen samen in een haast; anders een keer ingesteld, doet het helemaal niet bewegen! De kohl potlood heeft een indrukwekkend vermogen, een lange levensduur. Duurde me gedurende 10 uur, zoals wordt beweerd. De formule blijft op zijn plaats intact, voor uren. Het bloedt niet, buigen of vlekken. Nogmaals, ik ben erg onder de indruk van deze te voldoen aan de eis van het zijn totaal vlekken!

Ik heb geen irritatie of allergie voor mijn ogen zien. De kohl potlood kan eenvoudig worden verwijderd met elke crème of olie gebaseerde make-up remover. In het algemeen heeft dit product zich bewezen als de beste kohl budget-vriendelijk zijn. Ik kan echt niet denken van een met het product. Het is een fantastische kajal.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha