Lakme Jewel Sindoor-Review

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 4


Ongelooflijke Schaduw En Sindoor- waterdicht moet het proberen!


Onder Hindu vrouwen, het dragen van sindoor is een gangbare praktijk. Velen beschouwen het dragen sindoor achtige manier. Volgens onze ouderen, is het feit van sindoor waaruit de wens van vrouwen om de levensduur van haar man.

Sindoor is commercieel verkrijgbaar in poedervorm of vloeibare vorm. Ze komen in felle kleuren en merken. Sindoors stof verspreid op het gezicht en kan ook huidirritatie veroorzaken en zijn uit de mode nu. Dus veel vrouwen beschouwen dragen sindoor waterdicht vloeistof, die gemakkelijk toe te passen en ook niet rommelig.


Sindoor wordt beschouwd als een juweel van elke getrouwde vrouw. Als het argument over de sieraden, hoe kan een vrouw ontkennen kiezen voor het beste product om er goed uitzien!

Als ik de keuze bij het kiezen van een merk voor sindoor, ik raden u Lakme Jewel Sindoor. Dit is omdat ik geloof dat de scores Lakme Jewel Sindoor hoger in vergelijking met andere bedrijven tikkas.

Nu, laat me helpen om te weten over het product - de prijs, routebeschrijvingen, voorzorgsmaatregelen, en, last but not least mijn review over dit product ...

Lakme Jewel Sindoor:

Deze vloeistof heeft sindoor spons applicator tip, die met precisie kan worden. Lakme geeft een moderne twist aan de traditionele sindoor is verkrijgbaar met twee klassieke kleuren. Deze glinsterende goud. Lakme Jewel Sindoor verhoogt de schoonheid van de Indiase bruid en ook behoudt de culturele waarden. Het komt met de duur van 30 maanden.

Prijs:

Lakme Jewel Sindoor is gemakkelijk beschikbaar op de markt. Het flesje 5 ml wordt geleverd met een kostprijs van Rs 10

Indicaties voor gebruik:

U kunt sindoor vloeistof toepassen op basis van uw voorkeuren - is het snijden van je haar of je haarlijn. De hinde voet applicator stok maakt het zeer eenvoudig te gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen:

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik van het product te nemen is hetzelfde als andere cosmetica. Hier zijn twee dingen die moeten worden opgevangen bij het gebruik van dit product:

Goed schudden voor gebruik.
Uit de buurt van direct zonlicht te houden.

Voordelen:

Naast waterdichtheid, dit sindoor absoluut niet rommelig.
Past bij elk huidtype.
Droogt snel en blijft voor meer tijd om ongeveer 6-8 uur.
Je kan overal, op elk gewenst moment als het past bij uw zak.
Niet irriterend.
Betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar zijn.

Patch Test

We dachten dat dit product is eenvoudig te gebruiken, heb ik nog steeds raden u aan een eenvoudige test patch thuis doen als de ingrediënten niet worden vermeld. Aangezien de huid een zeer gevoelig deel en niets op de huid moet worden getest, zodat geen irritatie.

Solliciteer Lakme Jewel Sindoor pols en laat het drogen voor bepaalde tijd. Controleer roodheid of irritatie op de handen. Gebruik het product niet als er sprake is van irritatie.

Mijn beoordeling van Lakme Jewel Sindoor

De schaduw van Lakme Jewel Sindoor is niet te donker, niet te licht. Het geeft een perfecte look en is ideaal voor elke gelegenheid. Ik ben erg onder de indruk van de applicator, omdat het stelt u in staat om sindoor efficiënt en nauwkeurig toe te passen. Niet verknoeien als je zweet of als je splash water op je gezicht.

Het moeilijkste deel na het dragen van een make-up verwijderen! Met dit product, ik heb geen problemen geconfronteerd als het gemakkelijk werd verwijderd door wassen met zeep.

Ik heb dit product gebruikt voor het afgelopen jaar. Wanneer toegepast op een dagelijkse basis, deze fles duurt ongeveer 10 maanden of zo

Waar wacht je nog op? Ga naar de dichtstbijzijnde winkel en orde -a Lakme Jewel Sindoor moeten brengen in je make-up kit!

Wilt u meer weten over dit product delen? Voel je vrij om je mening te delen door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha