Lakme Gezicht Sheer Desert RoseBelle Shimmer Highlighter Met gemiddeld uithoudingsvermogen - Ideaal voor beginners make-up !!


Highlighting en contouren zijn twee belangrijke aspecten van make-up. Helaas, we vaak over het hoofd deze stappen te denken dat we nodig hebben professionaliteit om een ​​goed gevormde gezicht bereiken en gemarkeerd. Maar dit is niet waar! Een goed product highlighting kan u helpen om een ​​valse natuurlijke pracht en glimmende huid, met slechts een werveling van kleur op de juiste plaats. Hef je gezicht direct, zelfs zonder zware make-up. Het kan thuis worden gedaan!

Lakme is een zeer bekend merk, het aanbieden van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. De highlighter Sheer Gezicht komt in drie prachtige tinten die goed werken op alle huidtinten Indianen.


Vandaag wil ik een mooie tint genaamd 'Desert Rose' range zien.

Laten we beginnen met de beoordeling!

Prijs:

INR 299

Aantal:

4 gram

Ingrediënten:

De volledige lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Belangrijkste ingrediënten:

Stearaat, talk, Afgestemde kleuren en zink.

Instructies voor gebruik:

  • Draai het deksel van de houder te openen.
  • Tik op om spons bezielen met de steunkleur.
  • Veeg de handdoek over je jukbeenderen om kleur toe te voegen aan je wangen. U kunt overlay bouwen heerlijke zon wang kleur of licht gaan over je gezicht alleen maar om natuurlijk licht te kijken.
  • Herhaal dit om meer kleur toe te voegen.
  • Draai aan te sluiten.

Mijn ervaring met de woestijn Lakme Gezicht Sheer Rose:

Dust hoogtepunt detailhandelsverkopen in een ronde kast met goud met een kleine spiegel binnen. De behuizing heeft een spons applicator, die helpt bij de toepassing van het poeder. De verpakking van de behuizing is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren. De spiegel is handig voor het retoucheren en voor elke reis. De details van het product, zoals de afwerking, de belangrijkste ingrediënten en de naam worden afgedrukt schaduw achter de zaak.

Desert Rose is een mooie gouden tint met sterke tinten vissen aan. De highlighter is verkrijgbaar in een poedervorm. De kleur is erg mooi en geschikt voor eerlijke, medium en donkere huid indianen zou zijn.
De stofdeeltjes hoogtepunt heeft gouden tinten, die niet agressief en kunt u comfortabel sport, zelfs als je niet van sparkly bloost. Het poeder consistentie is glad en die niet tot enige van de producten die tijdens het aanbrengen vallen. De pigmentatie van het poeder is heel goed en de ware kleur ziet er goed uit in 2 schoten zichzelf.

Het glijdt goed, zelfs al is het een sprankelende poeder en voelt licht aan op de huid. Dust hoogtepunt is een beetje 'ruw en niet een heel natuurlijke licht te geven. Het lijkt een beetje 'sterk en doen alsof ze de huid. Maar met een goede menging kan worden opgebouwd tot een beetje 'natuurlijker uitzien. Ik merkte geen puistjes of allergische reacties op de huid met het gebruik van dit product.

Stamina stof hoogtepunt is gemiddeld en heeft de neiging om af te dragen na drie of vier uur van toepassing. Ik raad het aanbrengen van poeder enige hoogtepunt van een base, zoals een stichting, geperst poeder of crème blush aan de draagtijd van het poeder te verhogen. Als u een zeer vette huid moet u zeker dragen een goede primer te voorkomen vervagen of kreuken snel.

De opname van een spons infuseren het poeder voor de toepassing is het belangrijkste nadeel van het product. De spons applicator niet een goede controle voor de toepassing van het poeder hoogtepunten te geven. Zelfs met een lichte hand eindigen met te veel stof op mijn gezicht. Dit leidt tot veel productafval en niet de verwarring creëert noemen.

Het hoogtepunt poeder geeft een zeer glanzende afwerking. Ik beveel het aan voor speciale gelegenheden en feestdagen. Het is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Kortom, dit is een geweldige budget vriendelijke hoogtepunt stof.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha