Lakme Eyeconic MascaraVerpakking fantastisch en lange termijn Effect Mascara - Een exit Vers van Lakme !!


India heeft zeer recent een prominente naam op de kaart schoonheid in de internationale wereld geworden. Dit heeft geleid tot de beste merken inkeping overstromingen in India met hun producten. Maar voor veel Indiase vrouwen, een merk dat is nog steeds bijzonder en een go-to merk is 'Lakme.' Tegenwoordig producten uit Lakmé zijn gemakkelijk verkrijgbaar in alle winkels en winkelpanden. Ze hebben een breed scala van producten die zijn zeer redelijk en het voldoen aan de behoeften van de gemiddelde Indiase vrouw. Een voorbeeld van zo'n product is de Eye Mascara conische Lakme.

Productomschrijving:


Lakme heeft dit budget curling mascara geïntroduceerd om alle vrouwen met wimpers helpen plat/recht voor een grotere definitie en de krul. Het product wordt geleverd in een verzegelde verpakking, dat is zeer vergelijkbaar met de blauwe Eyeconic Kajals. De mascara is zichtbaar vanaf het voorste gedeelte transparant. De buis mascara wordt glanzend en heeft een schroefdeksel die sluit op effectieve wijze, zonder dat enig verlies. De wand is vrij lang en de voorkant is erg gebogen. De haren gebogen helpt geven de as een boost en omhoog te krullen. De mascara lijkt niet loopneus of te ongelijk.

Prijzen:

De Eyeconic Lakme Mascara is geprijsd op 250 Rs voor 0.35Gm product.

Hoe te gebruiken:

  • Te beginnen met de bovenklep, borstel de onderkant van de wimpers in opwaartse bewegingen.
  • Dan worden op neerwaartse bewegingen, borstel de bovenkant van de wimpers van het onderste ooglid.
  • Om te verwijderen, gewoon afnemen met een wattenstaafje gedrenkt in make-up remover.

Ingrediënten:

Niet vermeld

De ervaring met het product:

Gamma Eyeconic merk trok mijn aandacht en ik nam zowel de mascara en Kajal. De verpakking ziet er erg aantrekkelijk en de excentrieke vorm van de fles mascara was ook spannend. De mascara is pikzwart kleur die perfect is voor dagelijks gebruik. Die vrouwen die problemen hebben met rechte wimpers hebt zal zeker hou van deze mascara handig. En 'curling mascara en is vooral goed voor degenen die niet willen om een ​​wimperkruller gebruiken. De mascara is een gebogen borstel die helpt om de wimpers te krullen. Zowel de toepassing en verwijdering zijn super makkelijk. De mascara wand is vrij lang die helpt bij eenvoudige applicatie, zelfs voor de relatief onervaren. Helpt om de wimpers te scheiden en volume te creëren. De wimpers zijn gekruld in een significante hoeveelheid.

Het grootste probleem met de mascara voor mij is het feit dat het niet waterdicht. Zelfs de aangeboden in het pakket hoeveelheid vrij laag in vergelijking met andere merken van mascara. Het product hoeft niet stolt wanneer toegepast op de juiste manier. Ik gebruikte 3-4 handen en hebben nog steeds niet de stolling of aggregatie van mascara gezien. Heeft een duur van 24 maanden, maar men moet niet mascara langer dan 6 maanden vanwege het risico van infectie.

De borstelharen dichte en helpen gebogen borstel om langere wimpers te krijgen met slechts twee handen voel me nog steeds de borstel langer kan een probleem zijn voor mensen met kleinere ogen.

Mijn beoordeling:

4/5

Ik beveel het?

Ik beveel dit product aan degenen die op zoek zijn naar reguliere curling mascara slijtage in een betaalbare prijsklasse. Mascara verlengt en krullen wimpers gekruld en houdt ze voor een goede hoeveelheid tijd. Degenen die hebben kleine ogen niet konden vinden dit beter dan de borstel zal meer problemen veroorzaken. Zelfs degenen die graag waterproof mascara kon dit niet nuttig vinden als het begint aan de tijd dat de ogen beginnen te water bloeden.

Dus dit was al de mascara eyeconic Lakme. Nu dat je het grootste deel van de voor- en nadelen kennen, laat het ons weten als je hebt geprobeerd en wat uw ervaring met hetzelfde geweest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha