Lakme Enrich Satin Lipstick Shade - 136Wijd Shimmery En heel vreemd Shadow Lipstick - hoeft deze kleur niet opnieuw te kopen !!


Wie wil er niet te pronken lippen goed gevormde en gekleurde? Maar vrouwen worden geconfronteerd met een probleem van overvloed als het gaat om het kiezen van een goede lippenstift schaduw. De meeste vrouwen hebben geen idee van wat werkt voor hun specifieke huidskleur. Het basisidee van deze beoordeling is veroorloven om te leren van mijn ervaring. Als het mijn ervaring met het bereik Lake Enrich Satin Lipstick schaduw is geweest is de nummer 136?

De Lakme Enrich Satin lipsticks zijn verrijkt met vitaminen, zonnebrandmiddelen en de goedheid van de olijven. Dat klinkt als een verzinsel heel gezond voor je lippen, niet?


Prijs:

Rs 225 4 g

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij zonnefilters, vitaminen en olijven bevat.

Indicaties voor gebruik:

Draai het onderste gedeelte van het goud lippenstiftgeval de lipstick informatie aan de applicatie.

Mijn Take On The Shade Lakme Enrich Satin Lipstick - 136:

Lakme, als een merk, is erg populair in India. De verpakking van de Lakme Enrich Satin Lipstick is hetzelfde oude bruin en goud gekleurd met het codenummer op de onderkant. De verpakking van de lippenstift is eenvoudig, robuust en gemakkelijk te transporteren. Met behulp van lippenstift is letterlijk in een handomdraai.

De Shadow 136 is een licht roze kleur met een vleugje bruine ondertoon. Het is een neutrale tint en perfect voor dagelijks gebruik. De schaduw heeft een sterke geur "lipsticky ', die niet gemakkelijk helemaal en blijft op de lippen van een 15 minuten na applicatie. Deze tint past eerlijke en medium huidtinten maar wassen op meisjes die een donkere huidskleur en erg donker. De bijzondere tint is geladen met shimmer zwaar, waardoor het erg ongemakkelijk om te dragen op een dagelijkse basis. Ik hou echt niet van de pay off van deze bijzondere schaduw van kleur. De roze kleur is niet goed, zelfs na herhaalde toepassing te laten zien en laat een glinsterend zilveren zeer koud met lichte roze kleur op de lippen. Als je zware lip pigmentatie, zal deze lipstick niet genoeg dekking. Het beste zou zijn om een ​​lip potlood gebruiken om de kleurintensiteit te bouwen.

De plot van deze lipstick is romig genoeg, dat is een groot probleem. De kogels lippenstift hebben de neiging om te breken en smelten makkelijk. Lakme moet echt iets aan dit probleem te rommelig doen. Hoeveel gebroken lipsticks die we nodig hebben om thuis? De enige oplossing die werkt is om ze in de koelkast.

Als u een zeer droge lippen of schilferige, gebruik een lippenbalsem op je lippen hydrateren alvorens deze schaduw. De pigmentatie van de lipstick is slecht en kan gedragen worden alleen puur en niet ondoorzichtig. Gelukkig is de lipstick is licht en voelt niet zwaar op alle.

Uithoudingsvermogen van deze lipstick is gemiddeld als het blijft ongeveer 3 uur en laat geen tint achter. De lipstick heeft een semi heldere satijn. De glans verdwijnt twee uur na aanbrengen, met achterlating van de kleur op de lippen nog 1 uur en een half. Gebruik een goede lipliner om de schaduw te blijven voor langere en ook om het bloeden van lippenstift te voorkomen. Nog een staking tegen de lipstick is dat het de overdracht-proof en laat zijn sporen achter op alles!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha