Lakme Enrich Satin Lipstick Shade 131Gewoon mooi en handig Lipstick - moet dit proberen!


De Lakme Enrich Satin lipsticks zijn een aantal lipsticks die zuinige onder de in de Indiase markt lipsticks zijn. Deze lipsticks zijn verrijkt met vitaminen, zonnebrandmiddelen en de goedheid van de olijven. De Lakme Enrich Satin lippenstift geleverd in een bruine verpakking en heeft het codenummer ingeschreven in het onderste gedeelte van de lippenstift. De verpakking van de lipstick is eenvoudig en robuust.

Prijs:


Rs 225 4 g

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij zonnefilters, vitaminen en olijven bevat.

De lipstick wordt geleverd in een eenvoudig draaimechanisme - vrijgeven van het product uit de top als je het onderste gedeelte gouden verdraaien. De verpakking van de lipstick is erg gezellig en comfortabel in gebruik. De kap past goed lippenstift en stil blijft staan. Dus, het gaat om reizen vriendelijk. De verpakking is aanvaardbaar voor de prijs.

Deze serie lipstick heeft veel felle kleuren om uit te kiezen. De Shadow 131 is een deel van het assortiment van de lipsticks Fantasy Lakme Enrich Satin. Deze schaduw is een donker roze met een vleugje lila tot het. Het is een zeer mooie toon, neutrale en draagbare die gemakkelijk weg als dagelijks gebruik kan worden genomen. Het is een zeer zachte gedempte roze kleur. De lipstick heeft een sterke geur die niet comfortabel en blijft op de lippen gedurende ongeveer 15 minuten na applicatie. De geur is vergelijkbaar met de geur van typische talk. De schaduw lipstick past fair-to-medium en donkere huidskleur. Zullen aanspoelen op meisjes die huidtinten veel dieper en geef ze een zeer bleke.

De plot van deze lipstick is romig en glijdt moeiteloos op mijn lippen. Maar de romige consistentie is ook een nadeel van deze lippenstift. De kogel lipstick breekt gemakkelijk af en ik heb veel Enrich Rossetti satijn met gebroken schelpen. Dit is een grote zorg voor deze lipsticks. Dus je moet altijd onthouden om deze lipsticks veilig te houden. Zal zeker breken als je ze laat vallen. Als u een zeer droge lippen of wankel, moet je je lippen hydrateren ruim voor het toepassen van deze lippenstift als het de neiging om die lijnen te accentueren. De pigmentatie van de lipstick is het medium en kan pure of volledig ondoorzichtig met drie of vier schoten per uw voorkeur gedragen worden. De finale van deze lipstick is satijn en beetje koud. De lipstick is licht en niet zwaar op de lippen. Ik raad het aanbrengen van een lippenbalsem onder lippenstift voor het aanbrengen.

Uithoudingsvermogen van deze lipstick is gemiddeld als het blijft ongeveer 3 uur en laat geen tint achter. Deze lipstick zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag. Niet overleven na de maaltijd, maar zal overleven voor lichte snacks. De lippenstift wordt niet overgedragen op de proef; Wordt overgedragen aan alles - bril en kleding kragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha