Lakme Enrich Satin Lipstick - Pinks en Mauves 134Dunne neutrale tint lippenstift en Betaalbaar - Ideaal voor dagelijks gebruik !!


Winkelen wordt het heel spannend als je een tint lippenstift indrukwekkend met een goede kwaliteit en betaalbare prijsklasse. Ik wil om te winkelen voor roze lippenstift die goed werken op huidtinten Indianen. Perziken en koralen zien er goed uit op papier, maar niet goed werken met je huidskleur desi. Een van de eerste merken die ik voelde toen ik begon met behulp van lippenstift was Lakme. Lakme is een gevestigd merk met vele producten die mijn budget past. De Lakme Enrich Satin Lipsticks zijn een van mijn favorieten en ik heb veel nuances van deze bijzondere reeks. Deze lipsticks zijn geladen met de goedheid van vitaminen, zonnebrandmiddelen en olijven.

Prijs:


Rs 225 4 g

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij zonnefilters, vitaminen en olijven bevat.

Indicaties voor gebruik:

Draai het onderste gedeelte van het goud lippenstiftgeval de lipstick informatie aan de applicatie.

Mijn kijk op de Lakme Enrich Satin Lipstick In The Shade134:

De Lakme Enrich Satin Lipstick zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en zijn verkrijgbaar in een verpakking van bruin in plaats van de code op de onderkant van de lippenstift. Het is de perfecte lipstick om mee te nemen in je tas, dankzij de eenvoudige maar robuuste behuizing.

Zoals ik al eerder bekend, ik hou van roze lippenstift. Deze bijzondere tint is een mooie donker roze met tinten van bordeaux. Deze schaduw is herbevestigd mijn liefde voor alles wat roze! Het is een zeer mooie, neutrale en draagbare tinten perfect als u op zoek bent naar sport een subtiele er natuurlijk uitzien.

Een van de dingen die ik haat over deze lipstick is de sterke geur. Blijft over de lippen gedurende ongeveer 15 minuten na applicatie. Het is misschien niet een groot probleem voor vrouwen met een minder gevoelige neus zijn. Deze schaduw is geschikt voor alle huidtinten Indianen. Het is een universeel vleiend tinten en mijn liefdesrelatie met het wordt steeds sterker elke dag! De mix van bordeauxrood ondertoon geeft een aardse uitstraling roze. Je Sport deze lipstick dagen op de universiteit of in het kantoor als de kleur is niet vet of sterk. De kleur is volledig vrij van enige glans of glitter, waardoor het ideaal is voor iedere liefhebber van lippenstift.

Nu, het maakt niet uit hoeveel ik hou van deze lippenstift, ik kan ik niet verbergen zijn fouten van u, kunt? Alles is goed met zijn romige consistentie, als het gaat om het gemak van de aanvraag. Maar dit veel romigheid maakt kogels lippenstift gevoelig voor breuk en fusion. Ik ben de tel kwijt van de vele Enrich Rossetti satijn met kogels gebarsten rond in huis! Dan, om aandachtig deze kleine schoonheden te beheren.

Deze lipstick heeft ook de neiging om uitdrogen van de lippen en het accentueren van fijne lijntjes. Dus, ik heb nooit deze schaduw dragen zonder eerst het toepassen van een goede lippenbalsem. De pigmentatie van de lipstick is erg goed en kan gedragen worden pure of volledig ondoorzichtig, afhankelijk van uw voorkeur. De lipstick is licht en niet zwaar op de lippen.

De lipstick heeft een semi heldere satijn en blijft ongeveer drie uur op de lippen. Laat geen tint achter. De glans verdwijnt in twee uur, met achterlating van de kleur op de lippen van een 1 ½ uur. Gebruik een goede lip schaduw de hoeken van de lippen te voorkomen en om de levensduur van de lippenstift verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha