Lakme Enrich Satin Lipstick - 532Mooie diepe bruine tint en een redelijke omvang Lipstick - Zeer goed voor dagelijks gebruik lippenstift !!


Rossetti budget vriendelijk zijn een goede optie voor beginners in de make-up. Zij zijn de ideale keuze voor make-up freak als ik ook die graag verschillende tinten te proberen. Lakme staat bekend om zijn kwaliteit lipsticks in een betaalbare prijsklasse. Enrich Rossetti Satin is een zeer populaire serie van de lipsticks van Lakme. Het biedt een verscheidenheid van kleuren, zowel binnen uw budget. Deze serie lipsticks was meteen een succes in de Indiase markt truc om zijn verscheidenheid en fatsoenlijke prijs. Deze lipsticks zijn verrijkt met zonnebrandcrème, vitaminen en olijven. Verrijk Satin Lipsticks komen in mooie kleuren, variërend van roze bloemen fonkelende perziken. Hier is één van dat spel; Neem ik vandaag - Lakme Enrich Satin Lipstick in 'Shadow 532'.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 2200 per 4 gr.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking. Maar de beschrijving van het product dat zij zonnefilters, vitaminen en olijven bevat.

Indicaties voor gebruik:

  • Draai het onderste gedeelte van het goud lippenstiftgeval de kogel lipstick vrijgegeven voor de toepassing.

Mijn ervaring met de Lakme Enrich Satin Lipstick in 'Shadow 532:

Het bereik Lakme Enrich lippenstift detailhandel in een bruine verpakking. De verpakking is niet erg aantrekkelijk maar stevig genoeg voor gebruik. Onderbrekingen lippenstift kogel gemakkelijk en je zal altijd aan te denken om zorgvuldig winkel. De lippenstift is een kogel romige maar smelt niet in de zomer.

De 'schaduw 532' is een mooi donkerbruin met een hint van roest tinten aan. De kleur is perfect voor huidtinten Indianen. De schaduw is niet helemaal donker of sterk te maken je oud uitzien. En 'de mooie tinten te koppelen met een smokey eye kijken warm met enige eenvoudige truc. Het 'een schaduw veelzijdig en kan gedragen worden als een lippenstift van alledag. Ik beveel dit schaduw voor eerlijke huidtinten, medium en donker. De kleur kan huidtinten wassen erg donker hoor. De kwaliteit van de lippenstift is niet echt indrukwekkend. Toch is het een van mijn favoriete lipsticks simpelweg omdat de schaduw.

De textuur van de lipstick is glad en romig. Glijdt moeiteloos op de lippen en geeft een doffe kleur, in een schot. De lipstick voelt zich niet erg comfortabel of hydraterende op de lippen. Het maakt de lippen een beetje droog na enige tijd van de toepassing ervan.

Het uithoudingsvermogen van de lippenstift is gemiddeld. En 'duurt ongeveer 3-4 uur van de aanvraag en het doet overleeft lichte snacks.

De lipstick is een aparte geur die is de reden waarom veel mensen wegblijven van dit bereik. De geur ruikt kunstmatige die overblijft op de lippen gedurende 10 minuten na het aanbrengen. De afwerking van de lippenstift is niet volledig en niet ondoorzichtig glans. Hij vestigt zich in een semi-glanzende afwerking.
Kortom, de kwaliteit van deze lipstick is gemiddeld. Voor het perceel, de kracht en hydratatie alleen, wordt geplaatst in de media en is niet teleurstellend voor mij. De schaduw is zo veelzijdig en mooi, ondanks de vele nadelen, ik vind mezelf te bereiken voor het als dagelijks gebruik.

Ik raad het vullen van uw lippen met een goede lipliner om shading in de hoeken van de lippen te voorkomen. Het verhoogt de tijd om lippenstift te dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha