Lakme Enrich Satin Lipstick 139Mooie Roze lippenstift schaduw en Betaalbaar - Beste Zoals dagelijks gebruik lippenstift !!


De Lakme Enrich Satin Lipstick zijn een aantal lipsticks die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en afwerkingen zijn. Deze lipsticks zijn ook betaalbaar en goed passen uw zak. Dit is een reeks van lippenstift die een groot succes in de Indiase markt truc is geweest. Deze lipsticks zijn verrijkt met vitaminen, zonnebrandmiddelen en de goedheid van de olijven.

Prijs:


Rs 225 4 g

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij zonnefilters, vitaminen en olijven bevat.

Indicaties voor gebruik:

Draai het onderste gedeelte van het goud lippenstiftgeval de lipstick informatie aan de applicatie.

Mijn ervaring met de Lakme Enrich Satin Lipstick in shade139:

De Lakme Enrich Satin lippenstift verkoopt in een bruine verpakking en heeft het codenummer op de onderkant van de lippenstift. De verpakking van de lipstick is eenvoudig en robuust. Het is erg gezellig en comfortabel in het gebruik en is aanvaardbaar voor de prijs.

De Shadow 139 is een mooie donker roze met een zeer lichte perzik en bruine tinten. Het is een zeer mooie toon, neutrale en draagbare die gemakkelijk weg als dagelijks gebruik kan worden genomen. U kunt deze lipstick voor het kantoor, universiteiten en elke gelegenheid te dragen alledaagse. De lipstick is erg fijn zilveren shimmer minuten, maar het is minder duidelijk wanneer je het toepast.

De lipstick heeft een sterke geur die niet comfortabel en blijft op de lippen gedurende ongeveer 15 minuten na applicatie. De geur van lipstick zal een nadeel voor sommigen van ons zijn, vooral als je een gevoelige neus. Deze tint past fair-to-medium en donkere huidskleur. Zal wassen de meisjes die hebben huidtinten duskier. U kunt deze lipstick associëren met zware Kohl-omrande ogen, een gevleugelde voering of gewoon gebruik maken van een dunne eyeliner om je ogen te accentueren en draag deze lippenstift om de look truc te voltooien.

De plot van deze lipstick is zacht en romig. Glijdt moeiteloos en voelt erg licht op de lippen. Maar de romige consistentie is ook een nadeel van deze lippenstift. De kogel lippenstift smelt gemakkelijk en stopt. Ik heb zoveel Enrich Rossetti satijn met gebroken schelpen. Dus je moet altijd onthouden om deze lipsticks veilig te houden.

Als u een zeer droge lippen of wankel, moet je je lippen hydrateren ruim voor het toepassen van deze lipstick omdat het de neiging om fijne lijnen accentueren. Ik raad het aanbrengen van een lippenbalsem onder lippenstift voor het aanbrengen. De pigmentatie van de lipstick is erg goed en kan pure of ondoorzichtig worden gedragen met drie of vier schoten, volgens uw voorkeur.

Uithoudingsvermogen van deze lipstick is gemiddeld als het blijft ongeveer 3 uur en laat geen tint achter. De lipstick heeft een semi heldere satijn. De glans verdwijnt twee uur na aanbrengen, met achterlating van de kleur op de lippen nog 1 uur en een half. Ik raad het vullen van uw lippen met een goede lip tint aan de hoeken van de lippen te voorkomen en ook om de tijd om lippenstift te dragen verhogen. De lippenstift wordt niet overgedragen op de proef; Wordt overgedragen aan alles - bril en kleding kragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha