Lakme Enrich Lip Color - Sb652

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Schaduw Fabulous en flatterende Color Lipstick - Biedt subtiele stijlvolle look !!


Lipsticks zijn de beste vrienden van de vrouw. Een trillende lip kleur kan de complete look en de persoon van een vrouw te transformeren! Vrouwen hebben een onbeschrijfelijke liefde voor lippenstift en lang voor weelderige lippen, het vangen van de aandacht van velen. Een mooie tint is in staat om de schoonheid van je lippen te verbeteren door een aantal inkepingen en dat is de belangrijkste reden waarom vrouwen graag hun steenbolk pronken met een mooie schaduw.

Naakt tinten worden steeds populairder. Vrouwen hebben de neiging om neigen naar de subtiele nuances te krijgen mooie lippen op zoek naar zonder toevlucht te nemen over-the-top make-up! Vandaag, Ik ben bezig een grote schaduw naakt lip kleur variëren van Lakme Enrich Satin. De kleurcode van de lipstick is Sb65 Ik ben een grote fan van naakt kleur lippenstift en was erg opgewonden om deze van Lakme proberen. Laten we meer over deze lipstick en hoe ik hield van deze schaduw weten.


Over Lakme Enrich Lip Color (Sb652):

Lakme beweert een afgewerkte look aan het gezicht te geven en maakt een vrouw ziet er geweldig uit. De kenmerken van deze lipstick is als onder-

  • Rijke satijn afwerking maakt je look zeer elegant en charmant.
  • Super rijke hydraterende eigenschappen van deze lippenstift geeft een gladde afwerking aan de lippen en beschermt de lippen tegen uitdrogen en barsten.
  • Zijdeachtige matte textuur van de lipstick maakt uw lippen kijken weelderige en zeer glamoureuze

Prijs:

Rs 225 voor 4 ml

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van Mfg.

Ingrediënten:

De bestanddelen niet vermeld. Wordt slechts een korte beschrijving van de formulering, bestaande uit vitaminen, olijven en zonnebrandcrème.

Verpakking:

Deze lipstick heeft een traditionele verpakkingen zoals lippenstift en de andere in een donkerbruine rechthoekige kast, die ook een intern geval goud dat de lipstick bezit. Het pakket is boven het gemiddelde en ziet er stijlvol.

Mijn ervaring met Lakme Enrich Lip Color (Sb652):

Het is een bruine tint naakt uit de populaire reeks Enrich satijn lip kleur van Lakme. De tint is perfect voor dagelijks gebruik en ook tijdens kantooruren als het geeft een kijkje MLBB, wat betekent dat mijn lippen, maar beter. Dit is een grote schaduw voor vrouwen die zijn niet erg dol op levendige gedurfde kleuren en houden ervan om naakt tinten te dragen.

Ze zijn meer in naakt tinten als ik mis nog steeds het vertrouwen om felgekleurde lippen dragen. Deze tint geeft me de vrijheid om mijn lippen te pronken zonder te worden overschaduwd door de angst voor het maken van de top make-up. Dit komt perfect overeen met mijn lippen en maakt ze ziet er echt goed.

De veerkracht van deze tinten lipstick 2 uur afhankelijk van het type meel (droog meel/drank) draait.

De schaduw is goed gepigmenteerd en is in staat om/donker gepigmenteerde lippen te verbergen en maakt ze er natuurlijk uitzien. Ik heb een medium lichte huid toon en wordt het een beetje 'rechtvaardiger in de winter en ik had geen enkel probleem geconfronteerd in dit pronken lip kleur. Deze naakte bruine kleur lippenstift past bij mijn huid heel goed. Maar vergeet niet om je lippen hydrateren alvorens deze schaduw om de verschijning van fijne lijntjes, die de hele look kan ruïneren voorkomen!

Ik gebruik deze kleur lippenstift voor mijn alledaagse casual. Als je gaat naar een feestje met rokerige oog make-up, dan kunt u zeker gebruik maken van deze schaduw. Het laat de ogen te worden benadrukt en niet de aandacht afleiden van de smokey eyes.

Rating-product

4/5

Zal ik terugkoop/Suggestie Lakme Enrich Lip Color (Sb652):

Tot ik het vertrouwen te winnen om iets meer durf te proberen, zal ik vasthouden aan mijn naakt tinten zeker. En als het gaat om een ​​tint die past bij een bleke huid, lip kleur Lakme Enrich geschaduwd Sb652 is perfect. Geeft het gezicht een slanke elegante. Perfect voor dagelijks gebruik, kan deze schaduw maken je lippen zien er prachtig uit, maar ingetogen. Dus, mijn suggestie? Ga Er Voor! Het is elke cent waard!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha