Lakme beste gezichtscrèmes - Onze Top 10Je hebt een perfecte huid, zacht en glad? En als het antwoord "NEE", dan is hier een oplossing voor een perfecte huid en mooi te krijgen.

Face Cream Ja, je hoort het goed! Ze worden gebruikt voor eeuwen te blijven mooi en nu mensen een dergelijk bedrag te betalen voor elke gewenste wonder crème of cosmetische chirurgie. Dus merkproducten Indiase Lakme heeft een aantal verrassende aanbod van gezichtscrèmes (wonder crème) voor alle huidtypes.


Goede Face Cream moet bepaalde kwaliteiten bezitten:

  • Makkelijk te mengen
  • Niet allergisch
  • Goed vermogen verblijf

Ik hoop dat dit artikel helpt u de gezichtscrème het meest geschikt voor u.

Hier zijn de top 10 Lakme gezichtscrèmes:

Lakme Skin Care Cream CC:

CC Lakme Skin Care Cream heeft twee kleuren: brons voor de donkere huid en beige tot licht/medium huid. En 'dik in textuur, maar zeer gemakkelijk te mengen. Deze crème geeft je een bronzer dauw effect wanneer het wordt aangebracht en dekt de poriën en oneffenheden zonder dat je gezicht er vette 3 uur.

Aanbevolen voor: huidtype Normale

Prijs: Rs 250 per 30 g

Lakme Perfect Radiance Eerlijkheid Day Cream:

Lakme Perfect Radiance Eerlijkheid Day Cream heeft een mooi pakket roze. Het heeft een bloemig aroma en zoete die lang blijft. De textuur is zacht, romig en perzik kleur. Het is gemakkelijk verspreid en is zeer licht. Dit is niet van de huid vettig of wit te maken. Ze zijn ook nuttig in het verminderen van acne en tan. Ze zijn licht op het gezicht en geeft direct de helderheid.

Aanbevolen voor: normale tot vette huid

Prijs: Rs 99

Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Nacht:

De crème is roze en mild. De consistentie is romig en daarom kan zich makkelijk verspreiden. Ze zijn nuttig in het verminderen van de symptomen van acne. Geeft een gezonde gloed en zacht.

Prijs: Rs 299 per 50gm

Lakme Fruit Vocht Honey & Avocado Winter Perfect Day Cream:

Hydrateert de huid zonder dat het droog of uitgerekt. Ruikt goed peachy. Deze crème komt niet uit of huidirritatie veroorzaken. Lakme Fruit Vocht Honey & Avocado Winter Perfect Day Cream geeft geen vette huid. Het heeft een mooie lichte textuur en verspreidt zich gemakkelijk.

Aanbevolen voor: vette huid

Prijs: Rs.150

Dagelijks Glow Lakme Fruit Vocht Lotion Perzik en Pruimen:

Het heeft een heerlijk aroma en verleidelijk, dat blijft voor uren. Deze crème is zacht en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Dit kan verblijven voor meer dan zes uur zonder zware gevoel. De textuur is niet dik en niet te dun.

Aanbevolen voor: droge tot normale huid

Prijs: Rs 155

Lakme Fruit Vocht Skin Renewal Night Cream Aardbei, kiwi en Passion Fruit:

Aardbei, kiwi en passievrucht huidvernieuwing nachtcrème Lakme hebben kleurrijke verpakking. Het heeft een romige textuur en wasachtig, maar komt niet uit en past zonder dat het vettig. Het heeft een zeer vreemde geur.

Aanbevolen voor: droge huid

Prijs: Rs.160

Lakme Peach Melk Moisturizer:

Lakme Peach Melk Moisturizer is licht van gewicht, hydraterende, gemakkelijk geabsorbeerd en voelt niet zwaar of vettig. Het helpt om zich te ontdoen van droogte en geeft de huid glad voor 3-4 uur. De kleur van de lotion is babyroze en heeft een romige textuur voor gemakkelijke toepassing. Lakme deze crème voor de vette huid is perfect een spel als je kunt vinden!

Aanbevolen voor: normale tot vette huid

Prijs: RS.232

Lakme Winter Care Moisturizer:

Het wordt opgenomen in de huid snel, zonder dat het vettig en olieachtig. De kleur van de fles rose die goed verpakt. De geur is zacht.

Aanbevolen voor: normale tot gemengde huid

Prijs: Rs.198

Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Cream:

De Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Cream is verkrijgbaar in twee formaten - bad en een kleine buis. Het heeft een zeer gladde textuur verlicht de huid en verwent het. SPF niet over en heeft een milde geur

Aanbevolen voor: droge tot normale huid

Prijs: Rs 99

Lakme Gezicht Magic dragen alledaagse Soufflé:

Lakme Gezicht Magic dragen alledaagse Soufflé heeft drie tinten - Pearl, Marble, en Shell. Ze heeft een zeer leuke verpakking en is verpakt in glazen potten zwaar. De textuur is erg romig en ruikt naar komkommer. Het mengt gemakkelijk zonder dat cakey. Het heeft een lichte dekking en geeft een gladde onberispelijke afwerking. Deze gezichtscrème is ook Lakme stichting die is gebaseerd op water en niet-comedogeen. Het heeft een laag vermogen permanentie van 2 of 3 uur.

Aanbevolen voor: droge tot normale huid

Prijs: Rs.120

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha