Lakme Absolute Precision Liquid Liner - ZwartGoed gepigmenteerd en Smudge Proof Liquid Eyeliner - Ideaal voor beginners Eye Make Up !!


Lakme introduceerde de Precision Liquid Liner onlangs in haar assortiment Absolute truc. De precisie vloeibare liner is echt nuttig voor meisjes die geen vaste hand hebben of zijn niet comfortabel in het tekenen van lijnen met een normale vloeibare eyeliner. Het concept van vloeibare coatings Precision was voorheen alleen beschikbaar in high end merken. Maar Lakme opnieuw uitgevonden en op voorwaarde dat de Indiase markt met een goede nauwkeurigheid van de ooglijn naar een betaalbare prijsklasse. Het merk claimt superglad, een slag jet precieze zwarte lijn te bieden en is waterdicht.

Prijs:


INR 400

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de eyeliner.

Hoe te gebruiken:

Verwijder de dop van de eyeliner.

Gebruik het voelde tip eyeliner en trek het deksel afhankelijk van uw voorkeur, zo dik of dun.

Na voering uw ogen, sluit de dop stevig aan het drogen van de coating te voorkomen.

Mijn ervaring met de Lakme Absolute Precision Liquid Liner - Zwart:

De eyeliner is verkrijgbaar in een normale grootte pen met een volledig zwart lichaam. De verpakking van de eyeliner is mooi en stevig. De eyeliner detailhandel met een mat zwarte kap die goed aansluit op het lichaam en voorkomt het drogen van de coating. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren.

De eyeliner heeft een vilten tip applicator, die ziet er zeer vergelijkbaar met de sketch pennen. De pen heeft een puntig uiteinde zeer sterk die echt handig om fijne lijntjes of dik te tekenen maakt. De eyeliner stroomt inkt door de vilten tip voor de toepassing. Er is geen verlies van product via de viltstift en de stroom van de coating is perfect. De eyeliner glijdt goed en kan veilig op de bovenste en onderste wimperlijn worden toegepast. Oogarts getest en is volledig veilig voor de ogen. De eyeliner veroorzaakt geen irritatie of roodheid van het oog.

Het is verkrijgbaar in het zwart met een beetje 'grijstinten aan. Het is niet een puur zwart. De kleur is erg mooi en geschikt voor eerlijke, medium en donkere huid indianen zou zijn. De eyeliner laat een zeer mooie semi matte afwerking en het doet mijn ogen te verhogen, zelfs zonder oogschaduw. Eenmaal aangebracht, droogt snel in een minuut van toepassing.

U kunt comfortabel gebruik deze eyeliner te dikke lijnen, dramatische kattenogen, winged liner trekken, en het creëren van veel gedurfde make-up ziet er zonder enige praktijk. De eyeliner heeft geen shimmer deeltjes korrelig en kon comfortabel sport, als je niet wilt potloden stralende ogen.

De textuur is glad eyeliner. De consistentie van de eyeliner is veel dunner dan standaard vloeibare coatings, waarbij de bekleding droog helpt en snel in te stellen. Er is absoluut geen rukken of trekken de eyeliner. De pigmentatie van de eyeliner is heel goed en de ware kleur ziet er goed uit in 2 schoten zichzelf.

De capaciteit van de weerstand van de bekleding van het oog is zeer goed en neigt te buigen net na ongeveer 6 uur na aanbrengen. De eyeliner is waterdicht en zal een goede make-up remover nodig om de coating volledig te verwijderen uit je ogen. Als u een zeer vette deksels moet zeker draag een goede primer te voorkomen dat vlekken of plooien van de eyeliner. Het heeft de neiging te vouwen op de onderste wimperlijn sneller dan de bovenste wimperlijn. Ik heb niet de scheur eyeliner merken; geeft een vrij uniforme finish. Kortom, het heeft een goede formule die duurzaam en niet irriteert de ogen. Het enige nadeel aan dit product is dat ik echt wilde dat het een donkere zwarte kleur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha