Lakme Absolute Matte Lipstick - Pink PrincessDelicate en averge Staying Vermogen Lipstick - geven deze een keer te proberen lipstick !!


De kleur roze wordt geassocieerd met alle dingen girly! Maar laat je niet misleiden door de naam die u te kleuren! De schaduw Ik ben bezig vandaag misschien genaamd Pink Princess, maar is eigenlijk een paarse tint! Deze ongelooflijke waaier van tinten Lakme Absolute Matte Lipstick is verkrijgbaar in matte afwerking en is verrijkt met vitamine E en de goedheid van tarwekiemolie. Lakme stelt dat deze lipsticks niet alleen de kleur van de lippen, maar ook helpen om ze te hydrateren. Wilt u weten hoe de Pink Princess vergaan? Het was de schaduw van een lang leven? Had echt helpen hydrateren de lippen? Als je nieuwsgierig bent, lees dan verder om te weten wat ik van deze schaduw assortiment Absolute Matte Lipstick.

Prijs en hoeveelheid:


Rs 375 6 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Indicaties voor gebruik:

  • Verwijder de dop om lippenstift te openen.
  • Draai de onderste zilveren lippenstift zaak naar de lipstick vrij te geven aan de toepassing.

Mijn ervaring met Lakme Absolute Matte Lipstick in Pink Princess:

De Lakme Absolute Matte Lipstick is verkrijgbaar in een verpakking van zilvergrijs. De code en de naam van de lippenstift staan ​​op de bodem van de lippenstift. De verpakking van de lipstick is eenvoudig en robuust. De kogel lipstick is gekanteld en niet beschreven als gewone lippenstift. De tip hoek helpt bij precieze toepassing van lippenstift. Als u meer dan één van deze lipsticks zoek vervolgens zou heel moeilijk zijn omdat er geen kleur in het selectiekader. In totaal kan de verpakking beter gezien de prijs zijn.

De lipstick heeft een zeer delicaat parfum, dat is rustig en comfortabel, en blijft op de lippen voor ongeveer 5 tot 10 minuten na het aanbrengen.

Lippenstift in Pink Princess is een ware lipstick kleur paars. De schaduw ziet er erg mooi in de buis. De kleur heeft geen shimmer deeltjes, waardoor de lippenstift volledig draagbaar. De kleur past juiste medium, donker en dieper huidtinten. Als je een diepe paarse tinten, dan moet u check out deze schaduw.

De pigmentatie van de lipstick is bebouwbaar. Een enkele uithaal van lippenstift geeft medium dekking. Toen ik laag lipstick in 3 of 4 schoten geeft goede kleurintensiteit, die volledig bedekt de pigmentatie van de lippen.

De structuur van de lippenstift is zeer glad en glijdt gemakkelijk over de lippen. Scrubben en hydrateren de lippen is een must om de verschijning van fijne lijntjes en droge lippen te voorkomen. De lipstick niet overdragen aan alles, dat maakt het een beetje 'in de war. Hij verhuisde naar koffie mokken, kleding etc.

Lippenstift zet snel in een finale volledig dekkend keer toegepast.

Uithoudingsvermogen van deze schaduw is vrij gemiddeld en niet langdurig. Blijft gedurende ongeveer 4 uur en laat een pruim tint verspreid over de lippen. De schaduw van de lippenstift vervaagt in 3 en een half uur van de aanvraag, met achterlating van de tint op de lippen nog een half uur. De tint van de kleur is erg sterk op de lippen na de lippenstift vervaagt en moet worden verwijderd met behulp van een make-up remover.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha