Lakme Absolute Matte Lipstick in BrickMooie Shadow en intens gepigmenteerde Lipstick - Ideaal voor dagelijks gebruik !!


Hallo allemaal!

Neutrale lipsticks zijn mijn favorieten. Ze zien er mooi bij allen en zijn de heetste trend op de baan. De modellen in het algemeen dragen glanzend, gehydrateerd, perfect naakt lipsticks. Zes jaloers op hen, zoals ik doe? Vandaag heb ik een mooie toon, eerder neutraal die ervoor zorgt dat je kijkt, nou ja, niet minder dan een model.


Laten we beginnen met de beoordeling.

Prijs en hoeveelheid:

Rs 375 6 ml

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Instructies voor gebruik:

Verwijder de dop om lippenstift te openen. Draai de onderste zilveren lippenstift zaak naar de lipstick vrij te geven aan de toepassing.

Mijn kijk op de Lakme Absolute Matte Lipstick in Brick:

De Lakme Absolute Matte Lipstick in Brick detailhandelsverkopen in verpakking zilver grijs, met de code en de naam van de lipstick hieronder afgedrukt. Ik merkte dat met deze verpakking, lippenstift deksel niet goed past en hangt met de onderkant van de lipstick na een paar toepassingen. Ik wou dat voor de prijs, Lakme had iets beter met het pakket gedaan.

Vandaag veel merken van make-up hebben perzik of koraal als naakt lipsticks maar die echt niet goed werken in de warme huidtinten Indianen. Ik heb een sterke warme huidtinten en ik was altijd op zoek naar de perfecte naakt lippenstift. In mijn zoektocht naar de perfecte bruine, Ik nam deze mooie tint genaamd 'Brick'.

De schaduw is een warm bruin met hints van rode tint aan het. De lipstick wordt geleverd met de goedheid van tarwekiemolie en vitamine E. Vitamine E heeft antioxiderende eigenschappen en tarwekiemolie geneest gebarsten lippen. De lipstick heeft een zeer delicate geur die heel comfortabel en blijft op de lippen gedurende ongeveer 5 tot 10 minuten na applicatie.

De schaduw 'Brick' past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. De lipstick is volledig vrij van reflecties en de schaduw is perfect voor dagelijks gebruik. U kunt deze schaduw voor kantoor, campus en ook op shoppen rocken. Ik hou van deze kleur match met zware-kohl omrande ogen als het geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan de lippen.

De plot van deze lipstick is semi-romig en glijdt moeiteloos op mijn lippen. Lipstick in een matte afwerking volledig binnen één minuut van toepassing. Als u een zeer droge lippen of wankel, moet je je lippen hydrateren ruim voor het toepassen van deze lipstick omdat het de neiging om die fijne lijnen accentueren.

De pigmentatie van de lipstick is erg goed en kan pure of volledig ondoorzichtig met drie of vier schoten per uw voorkeur gedragen worden. Net als lipstick is intense pigmentatie, kunt u gemakkelijk lipliner te brengen voordat die lippenstift. De lipstick voelt echt licht en comfortabel op de lippen, zelfs wanneer het indient in een matte afwerking. Deze lipstick heeft een volledig bestand over te dragen, zodat u veilig kunt drinken zonder zorgen van overdracht voor een bril of kragen helemaal. Het enige nadeel is dat wanneer de lipstick rechtstreeks wordt van de buis op de lippen, geen uniforme afwerking. Fijne lijnen en vouwen van de lippen niet gedekt door de structuur van de lippenstift. De beste manier is om een ​​lip borstel te gebruiken voor de toepassing van lippenstift.

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is vrij goed en je kunt het noemen de lange termijn. Blijft ongeveer 5 tot 6 uur en laat een diffuse bruine kleur op de lippen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha