Lakme Absolute Matte Lip Color - 59 Toasted BrownNogal ondoorzichtige kleur en vlekvrij Lipstick - Een dagelijkse dragen Perfect !!


We houden allemaal van roze, koraal en rode tinten van lippenstift. Maar, lipsticks bruin zijn de kleuren van de lippenstift de meest wenselijke voor elke huidskleur. De kleur is gewoon perfect voor kantoor slijtage of een formele gebeurtenis waar de felle kleuren helemaal lijkt misschien niet op zijn plaats. Bruine schaduw komt zeker aan uw redding als een veilige keuze voor elk evenement of locatie. Vandaag, Ik ben bezig een mooie warme bruine lippenstift van Lakme. Lakme is een bekend merk voor de productie van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijsklasse.

Laten we beginnen met de beoordeling.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 3700-6 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. De beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Instructies voor gebruik:

  • Verwijder de dop om lippenstift te openen.
  • Draai de onderste zilveren lippenstift geval om de kogel lipstick vrij te maken voor de toepassing.

Mijn kijk op de Lakme Absolute Matte Lip Color 59 toated Brown:

Lakme Absolute Matte Lipstick in 'geroosterd Brown' detailhandelsverkopen in een verpakking van zilvergrijs. Het heeft zijn eigen code en de naam op de onderkant. De lipstick geval is volledig ondoorzichtig. En 'licht en gemakkelijk te vervoeren. De lipstick wordt geleverd met de goedheid van tarwekiemolie en vitamine E. Het zou leuk geweest zijn als deze lipsticks bevatte ook SPF om een ​​zonnebrandcrème te voorzien. De lipstick heeft een zeer delicaat parfum, dat is rustig en comfortabel. Blijft over de lippen gedurende 5-10 minuten na het aanbrengen. Ik ben echt blij dat deze lipsticks hebben een sterke geur als het bereik Lakme Enrich satijn lipsticks.

De schaduw 'geroosterd Brown' is een warme donkere bruine tinten met een vleugje oranje accenten. De toon lijkt erg donker op de kogel, maar het ziet eruit als een bruine zachte lippen. Het lijkt heel natuurlijk. Past juiste medium en donkere huidtinten donkerder. De lipstick is volledig vrij van reflecties, dat het een goede optie voor dagelijks gebruik maakt.

De textuur van de lipstick is een beetje 'droog dan andere lipsticks variëren. Lipstick glijdt moeiteloos als ik van toepassing op de lippen gehydrateerd. Als u deze lippenstift van toepassing op droge lippen, ziet u fijne lijntjes accentueren en laat een afwerking zeer slecht. Lippenstift toegepast wanneer het verschijnt een beetje satijn, maar in een matte afwerking in een volle minuut van toepassing.

De pigmentatie van de lipstick is gemiddeld. De afwerking pure lippenstift maakt een comfortabele keuze voor dagelijks gebruik. Als u genieten van het dragen van deze lipstick in een volledig ondoorzichtige look, die ten minste vier schoten nodig zou zijn om de kleurintensiteit te bouwen.

Uithoudingsvermogen van deze lipstick is vrij goed. Blijft gedurende ongeveer 5-6 uur en laat een diffuse bruine kleur op de lippen na verdwijnen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha