Lakme Absolute Matte Lip Color - 44 Dream BridalMooie schaduw en gestructureerde Creamy Lipstick - Lipstick indrukwekkend voor alle teint Indianen !!


Je bent een donkere lip kleuren? Zoals het maken van een statement met donkere lippenstift? Nou, we hadden een geweldige matte lipstick voor u van Lakme. Lees verder om te leren over de herziening van Lakme Absolute Matte Lipstick in Dream Wedding.

De eenvoudige regel om intense lip kleur te dragen is om je make-up dunne gezicht te houden en markeer je lippen. Vandaag heb ik een mooie donkere bordeaux kleur van de beroemde Indiase merk Lakme. De kleur is perfect voor elke gelegenheid, vakantie, gebeurtenis, evenals voor de winter en de herfst seizoen.


Lakme Absolute matte lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Ik ben er zeker van, dit gamma van lipsticks geeft iedereen een goede optie om te kiezen. De lipstick wordt geleverd in een matte afwerking compleet. Deze lipsticks zijn verrijkt met vitamine E en tarwekiemolie op je lippen hydrateren met kleur.

Laten we beginnen met de beoordeling vervolgens.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 3700-6 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. De beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Indicaties voor gebruik:

  • Verwijder de dop om lippenstift te openen.
  • Draai de onderste zilveren lippenstift geval om de kogel lipstick vrij te maken voor de toepassing.

Mijn kijk op de Lakme Absolute Matte Lip Color - 44 Dream Bridal:

De Lakme Absolute Matte Lipstick in droomhuwelijk verkoopt in een verpakking van zilvergrijs. Het heeft zijn eigen code en de naam op de onderkant van de lippenstift. Hoe lippenstift geval is volledig ondoorzichtig, het is heel moeilijk om de nuances te identificeren als u meer dan één van deze lipsticks in hetzelfde bereik. Ik wilde de verpakking was beter voor de prijs.

Ik heb een huidskleur Indiase hete en zou graag om te dragen de kleuren van de lippen vet en donker. Deze kleuren lijken vleiende lippen op mijn huid toon van de meeste koraal of roze lippenstift. Het moment dat ik zag deze lipstick, ik pakte een voor de kleur en afwerking. Het droomhuwelijk schaduw is een prachtige kleur donker bordeaux met een aantal tinten van bruin in.

De naam 'Bridal Dream' verwijst lipstick terecht. Deze schaduw zal mooi op bruiden zijn. Het is een zeer mooie en gedurfde tinten. Als je niet een grote fan van donkere lip kleuren, dan kun je misschien niet van deze schaduw. De tinten van brons in de schaduw maken het er glanzend en gepolijst. De schaduw heeft gouden glinsteringen.

Ze zijn zeer fijn gemalen en zijn niet groot of korrelig op de lippen. U moet deze lippenstift van toepassing met een lip borstel voor precieze toepassing te buigen of franjes op de hoeken te voorkomen.
De lipstick heeft een zeer delicaat parfum, dat is rustig en comfortabel. Blijft over de lippen gedurende 5-10 minuten na het aanbrengen. Deze schaduw is geschikt voor de beurs, medium en donkere huidtinten donkerder. Het is een universeel vleiend tinten. De plot van deze lipstick is semi-romig en glijdt moeiteloos op mijn lippen.

De sets lipstick afwerking volledig ondoorzichtig keer toegepast. Als u een zeer droge lippen of schilferige, lippenstift neiging om fijne lijnen accentueren op je lippen. Dus, het is altijd het beste om je lippen goed hydrateren alvorens deze lippenstift. Ik beveel scrubben lippen goed en een lippenbalsem van toepassing voor het aanbrengen van lippenstift.

De pigmentatie van de lipstick is zeer goed. Het kan volledig ondoorzichtig worden gedragen met 3 of 4 schoten. De lipstick is licht en niet zwaar op de lippen. Uithoudingsvermogen Lipstick is vrij goed. Het blijft gedurende ongeveer 5-6 uur. Laat een bruine tint rood wijdverspreid en schijnt achter op de lippen na vervagen. De tint van de kleur is zeer sterk op de lippen na de lippenstift vervaagt. Het kan nodig zijn te verwijderen met behulp van een make-up remover. Als u een bruid en wil je lippenstift langer duren, brengt u een laag van bijpassende lip voor het aanbrengen van lippenstift. Deze techniek zal de draagtijd van de lippenstift verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha