Lakme Absolute Matte Lip Color - 208 Lip LushTeleurstellende kwaliteit en lage Stayig Vermogen Lipstick - is als een Tinted Lip Balm !!


Lakme is een gerenommeerde Indiase merk dat kwaliteit cosmetica produceert tegen een betaalbare prijsklasse. Ze hebben een breed scala van producten aan de uiteenlopende behoeften van de consument te voldoen. Lakme Absolute Matte lipsticks zijn een van de zeer populaire serie lipsticks. En vandaag, ik ga naar een van de nuances van dit gamma herzien - Lakme Absolute Matte Lipstick in 'Lip Lush'. Het is een mooie pruim schaduw.

Ik heb nog nooit een gelovige het idee van 'een enkele kleur' ​​geweest. Maar ik had het mis! Plum lipstick zou een concurrent van elke lip tinten universeel vleiend zijn. Rossetti Plum voegen een vleugje elegantie toe aan uw mooie lippen. Ze zien er mooi op de meeste en zijn de heetste kleur voor de herfst en winter.


Laten we beginnen met de beoordeling.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 3700-6 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking. Maar de beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Instructies voor gebruik:

  • Verwijder de dop om lippenstift te openen.
  • Draai de onderste zilveren lippenstift geval om de kogel lipstick vrij te maken voor de toepassing.

Mijn ervaring met de Lakme Absolute Matte Lip Color - Lip Lush 208:

Lakme Absolute Matte Lipstick in de detailhandel 'Lush Lip' in verpakkingen metallic grijs, net als alle andere lipsticks in deze reeks. De lipstick geval heeft een semi-matte afwerking. De verpakking is beter dan het bereik Rossetti Lakme Enrich Satin. Ik zou niet zeggen dat ik hou echt van de verpakking, maar ik voel het zou beter voor de prijs zijn geweest. De kogel lippenstift wordt niet vermeld, maar heeft een vlakke schuine punt dat schuin naar de applicatie.

De schaduw 'Lush Lip' is een draagbare zachte pruimen met een vleugje roze tinten aan. Het is een goede kleur om elke dag te dragen en zou Indiase teint past. Omdat de kleur is een pruim wijdverspreid met hints van rozen, maakt het makkelijker om te dragen. De kleur van de lipstick kogel lijkt erg donker paars maar leidt tot een pruim spread op de lippen.

De plot van deze lipstick is glad. Hij past prima op de lippen als een lippenbalsem gekleurd. Deze schaduw in het bijzonder had een heel andere kwaliteit dan andere lipsticks Ik ben eigenaar van deze range. De structuur van de lippenstift voelt veel als een gladde rubber, maar het is moeilijk toe te passen op de lippen. Zijn kleur is slecht en ik was echt teleurgesteld met zijn intensiteit van de kleur. Zelfs met 4-5 schoten van lippenstift, kun je niet bouwen van een fatsoenlijke kleur op je lippen. Ik heb ook gemerkt deze kleur dekt geen lip pigmentatie. Het ziet eruit als een pruim wijdverbreid. U kunt deze kleur gemakkelijk overslaan als je sterk gepigmenteerde lippen.

Zoals de meeste van de matte lipsticks, ook dit moet lippen uitgebreid en gehydrateerd als basis. Anders stok om te drogen en schilferige gebieden accentueert fijne lijntjes op de lippen. Het goede deel van de formule lipstick is dat het voelt licht en comfortabel op de lippen en niet droog. Voelt niet plakkerig aan op de lippen. Na het aanbrengen van lippenstift, niet vies, veren of bloeden.

De veerkracht van deze lipstick is zeer laag. Het blijft alleen voor ongeveer 2 + uur waarna laat een lipstick stain.The licht heeft een zachte geur, vergelijkbaar met snoep. De geur is zeer delicaat, dus het zou niemand lastig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha