Lakme Absolute Gezicht Brush - Review & SwatchExtreem zacht en Multipurpose Brush Face - probeer dit !!


Een gezicht borstel is een geweldige multi-purpose tool van make-up. Je kan dit enkele borstel te gebruiken voor het aanbrengen van losse poeder, compact poeder, blush, bronzer en highlighter of gewoon om de hele truc om af zonder strepen smelten. Er zijn dure merken zoals Mac, Sigma, het maken van borstels zijn geweldig, maar ze hebben de neiging om een ​​beetje 'aan de dure kant zijn. Voornamelijk uit Italië liefhebbers make-up budget, deze borstels zijn duur buiten bereik. Maar gelukkig zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar in de markt. Eigenlijk, Lakme lanceerde onlangs hun lijn van make-up borstel. Deze borstels beloven om de beste afwerking te geven tegen een zeer betaalbare prijs.

Prijs:


875

Indicaties voor gebruik:

  • Dompel de borstel gezicht make-up product dat u ervoor kiezen om toe te passen.
  • Start de toepassing van het centrum van het gezicht.
  • Werk in zachte neerwaartse beweging om het product gelijkmatig verspreid.
  • Klop echt goed voor een onberispelijke afwerking.

Mijn kijk op de Lakme Absolute Gezicht Brush:

De borstel gezicht Lakme Absolute detailhandelsverkopen in een zwarte doos. De borstel is verpakt in een zaak transparante deksel. De borstel gezicht wordt geleverd met een glanzend zwarte stevige steel met een diep zwart lood. De borstelharen van de borstel zijn gemaakt van synthetische vezels en diep zwarte kleur. De consistentie van de haren is zeer zacht en niet krassend. Ze voelen zeer zacht en gladde huid zonder irritatie te veroorzaken. De borstel is voorzien in een vorm intrekbare. Het geval moet worden gedraaid tot een middel om de haren van de borstel in de krat te beelden. De intrekbare mechanisme van de borstel op een transparante manier, heb ik niet opgemerkt moeilijkheden of rukken. De borstel is elegant ontworpen, zodat het functioneel voor gebruik en opslag maakt. De borstel is licht en is volledig eenvoudig transport.

De borstelharen zijn zacht en dicht. De borstel niet te absorberen of te zuigen elke schoonheid product zoals sommige andere goedkope borstels beschikbaar op de markt, die leiden tot veel product afval. Vangt make-up producten heel goed in één duik hetzelfde en er absoluut geen noodzaak om de borstel weer dip. Het kan worden gebruikt om allerlei poeder zoals blozen, poeder en markers brengen en geeft een streeploos voltooid. Deze borstel werkt niet voor romige producten of vloeistoffen.

Ik gebruikte deze borstel regelmatig en opgeruimd een heleboel keer met mijn bezem. U kunt ook wassen met een mild schoonmaakmiddel of babyshampoo, vooralsnog geen invloed op de kwaliteit van de borstel. De borstel niet haren te werpen op het wassen. Ik heb nog niet opgevallen geen break ook na herhaald gebruik en reiniging. De kwaliteit van de borstel is zeer zacht en luchtig zelfs na meerdere wasbeurten. Zoals de borstelharen dichtbevolkte zijn verpakt, het duurt een lange tijd om te drogen. Gemiddeld duurt het ongeveer 6 tot 7 uur volledig opdrogen. Over het algemeen, de borstel gezicht is erg goed in termen van kwaliteit en het gebruik. Als je je vingers gebruiken om make-up toe te passen, nu stoppen. Met deze borstel kunt u ongelooflijke prestatie te krijgen, tegen een zeer betaalbare prijs ..

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha