Lakme Absolute Cheek Chromatische Baked Blush - Night SparkleMooie Shadow Rose En gladde textuur Blush - Get stralende look mooi !!


Een goede blush benadrukt je jukbeenderen en geeft een gloed op het gezicht. Denk er altijd aan om zich te mengen in de blush goed anders false en onnatuurlijk lijken. Lakme als merk staat bekend om het aanbieden van kwaliteit cosmetica tegen een betaalbare prijs.

Het merk heeft onlangs een aantal prachtige gebakken bloost, die droog kan worden toegepast voor een natuurlijke look en toegepast nat voor een intense blik. De roodheid is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren om te werken in alle huidtinten Indianen. Laten we eens kijken naar een mooie blush Sparkle nacht van deze bijzondere serie. Lakme beweert dat dit product speciaal is ontworpen om een ​​heldere afwerking van de jukbeenderen met jojoba-olie en vitamine E formulering te verschaffen.


Prijs:

INR 550

Aantal:

4 gram

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Instructies voor gebruik:

• Open het deksel van blush en dompel de borstel om de roodheid te laden.
• Tik het overtollige poeder.
• Veeg de blos over je jukbeenderen om kleur toe te voegen aan je wangen.
• Herhaal om meer kleur toe te voegen.

Mijn ervaring met de Lakme Absolute Cheek Chromatische Baked Blush - Night Sparkle:

De blush verkoopt in een ronde behuizing met een transparante deksel en komt niet met een kleine borstel. Een blozen borstel moeten zijn voorzien van het pakket voor touch en snel applicaties. De verpakking van de blush is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Product details als afwerking en de naam worden afgedrukt schaduw achter het geval blush.

De blush Night Sparkle is een hete roze met zilver en goud glitter. Het komt in de vorm van poeder en geeft een zijdezachte finish. De kleur is erg mooi en geschikt voor eerlijke, medium en donkere huid indianen zou zijn. De roodheid lijkt misschien een beetje 'sterk op diepe huidtinten India vanwege de hoge glitter. Roodheid laat een zeer glanzende afwerking en het doet mijn gezicht te verhogen, zelfs zonder oogschaduw. Een goede getinte moisturizer en deze blush met een gedurfde lipstick kan een dramatische look truc fleuren.


De roodheid is deeltjes van goud en zilver shimmer zeer doeleinden die niet korrelig zijn en voelt glad op aanvraag. De blush is zeer fijn gemalen en de textuur is zacht. Tijdens het aanbrengen van blush, doet wat stof niet uit, want het is zo zacht. Ik beveel tikken de overtollige poeder en vervolgens toepassen op je wangen te hoge borg van kleur te voorkomen. De blush glijdt als boter en voelt licht aan op de huid. Roept meteen mijn wangen en geeft een kleur natuurlijk genoeg. Ik merkte absoluut geen puistjes of allergische reacties. De pigmentatie van de blush is erg goed en de ware kleur komt in twee schoten.

Deze blush kan droog en nat te worden toegepast. De veerkracht van de roodheid nat te goed en heeft de neiging te vervagen na vijf uur van toepassing op mijn gecombineerde huid. Ik heb nog niet opgevallen elk probleem of moeilijkheden patchiness mengen, zelfs met de toepassing van natte roodheid. Ik stel voor dat je de roodheid met een crème blush huisstijl of draag een goede primer hieronder om de draagtijd van de roodheid te verhogen. Als u een zeer vette huid moet u zeker dragen een goede primer te vervagen of plooien van de roodheid te voorkomen. De blush geeft een zeer glanzende afwerking en ik raad deze blush voor speciale gelegenheden en feestdagen. En zeker niet geschikt voor dagelijks gebruik. Over het algemeen, de blos heeft een goede formule indrukwekkend met een betaalbare prijs.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha