Lakme Absolute altijd Silk Eyeliner - Gypsy GreenMooie faciliteit en Waterproof Eyeliner - Zeker een must buy !!


Bent u op het dragen van zwarte eyeliner voor elk seizoen, gelegenheid en stemming? Te verlevendigen mijn oog make-up, ben ik begonnen met het dragen van eyeliner onlangs gekleurd. En ik moet zeggen dat het een gemakkelijke manier om je ogen te benadrukken zonder dat in enig hard werken, zoals het creëren van een smokey eye look. Zelfs zonder al te veel inspanning, het dragen van gekleurde voering maakt je ogen kijken onmiddellijk sensueel en schattig.

Potloden gekleurde ogen kan kijken en creëren een gevoel van aantrekking, zelfs zonder zware make-up. Lakme onlangs een heleboel oogpotloden gekleurd in bruin, groen, grijs, paars en blauw. Vandaag wil ik een oogpotlood mooie schaduw 'Gypsy Green' uit Lakme Absolute assortiment altijd Silk Liner delen.


Prijs:

INR 425

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op oogpotlood.

Instructies voor gebruik:

Open het deksel van het oogpotlood

Draai de zwarte naar beneden naar de oogpotlood vrij te maken voor de toepassing.

Mijn ervaring met de Lakme Absolute altijd Silk Eyeliner - Gypsy Green:

Lakme is een zeer bekend merk om de kwaliteit producten tegen een betaalbare prijsklasse bieden. Het potlood oog is in een normale grootte potlood. Het heeft een zwart lichaam vol en er is een groene band in het midden van het peloton. Deze afbakening kleur van oogpotlood helpt om gemakkelijk te bepalen onder andere schoonheidsproducten. Alle retail oog potloden in een verpakking vergelijkbaar met de band van de kleur overeenkomt met de kleur oogpotlood. De verpakking van het oogpotlood is aantrekkelijk en stevig. Hij is te koop met een mat zwarte kap. De verpakking is gemakkelijk te vervoeren en de prijs van deze oogpotloden is ook handig.

De oogpotlood binnenkomt in een intrekbare vorm en mogen niet worden geslepen voor gebruik. Intrekbare potloden zijn geschikt voor gebruik en verspilling van het product tijdens de verscherping kan worden vermeden met dit soort pakket.

Het potlood oogschaduw Gypsy Green is een diepe olijf groen met een vleugje zwarte ondertoon aan. De kleur is erg mooi en geschikt voor eerlijke, medium en donkere huid indianen zou zijn. Het oogpotlood laat een glanzende afwerking en het doet mijn ogen te verhogen, zelfs zonder oogschaduw. De glitter is zeer fijn gemalen en over de toepassing van oogpotlood wordt niet verspreid door kleur. En 'goed gemengd met de kleur en shimmer deeltjes heeft niet korrelig. U kunt gemakkelijk de sport, zelfs als je niet van potloden stralende ogen. De plot van het oogpotlood is vlot en zeer romig. Glijdt als boter en het droogt. Er is absoluut geen rukken of trekken met het oog potlood.

Ik hou van de textuur van het oogpotlood. Het is zeer vergelijkbaar met high-end merken zoals Mac. De pigmentatie van de oogpotlood is goed en een enkel schot zelf kan een goede dekking bieden. Het oogpotlood kan gemakkelijk worden gebruikt om lijnen zeer nauwkeurige of zo dik te tekenen als een potlood is van normale grootte. En 'comfortabel en niet prikkelend voor de ogen, zelfs wanneer ik draag hem in de bovenste en onderste wimperlijn. Zoals het oogpotlood dermatologisch getest, veilig is voor de ogen.

Het uithoudingsvermogen van het oogpotlood is geweldig en blijft voor 7 tot 8 uur na aanbrengen met lichte verkleuring aan de buitenste hoeken van de ogen. Ik ben echt onder de indruk, de blijvende kracht van het oogpotlood op het moment van conclusie 8 merk. Zoals het oogpotlood is waterdicht zou het een goede make-up remover nodig om de kleur volledig te verwijderen uit zijn ogen. Als u een zeer vette deksels moet zeker draag een goede primer te voorkomen dat vlekken of plooien van het oogpotlood vóór. Over het algemeen, het oogpotlood heeft een formule echt indrukwekkend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha