Lady Shaver Philips HP6341/00Meer effectieve en veilige Lady Shaver - Ontvang regelmatig zacht en glowy huid !!


Het verwijderen van ongewenste haargroei door waxen is pijnlijk, maar om die blik verzorgd meeste vrouwen zitten door deze pijnlijke ervaring. Moderne technologie heeft ons geholpen om te genieten en gadgets die ons leven gemakkelijker te maken. Producten zoals vrouwen scheerapparaten, scheermessen, hebben ontharingscrèmes het gemakkelijk gemaakt om ongewenste haren te verwijderen en te genieten van een gladde huid.

In plaats van het ondergaan pijnlijke waxen, heb ik besloten om een ​​scheermes te proberen. Ik kocht Philips Lady Shaver en vandaag, ik ga review van dit product, gebruikte ik continu sinds de laatste 2 jaar. Check It Out:


Productomschrijving:

Lady Shaver Philips HP6341/00 is een veilig en gemakkelijk scheren systeem dat perfect scheerresultaat geeft elke keer. Het is een 3Vdc 5W - Batterij (2xAA) product dat gebruikt kan worden voor zowel nat als droog scheren. De slanke ergonomische ontwerp van het product helpt perfect in de hand en biedt bescherming voor de huid tijdens het scheren. Het kan ongewenst lichaamshaar te verwijderen snel, moeiteloos en comfortabel uit onder de armen, benen en lies. Het product wordt geleverd met een garantie van 2 jaar wereldwijd.

Prijzen:

Rs. 1195

Hoe te gebruiken:

Op het eerste, opent u het batterijvak en plaats de batterijen volgens de aangegeven door de markeringen in polariteiten. Nu, verwijder de beschermkap en druk op de aan/uitknop naar boven om in te schakelen. Langzaam beginnen te trillen. Voor gebruik op natte huid, moet de huid gereinigd en droog zijn. Voor gebruik op een natte huid, schuimende met scheerschuim of zeep water zal de beste optie zijn. Terwijl scheren noodzakelijk -

  • Houd het scheermes zodanig dat creëert een hoek van ongeveer 70 graden. Help de folie om de huid volledig te raken.
  • Houd de huid stevig met de andere hand de taak wordt het gemakkelijker.
  • Beweeg het scheerapparaat in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Druk niet te hard tegen de huid.
  • Verplaats het scheermes in de up-down en links rechts richting, terwijl het scheren van de oksels.

Na gebruik, het reinigen van het scheerblad onder stromend water, met de hulp van de reinigingsborstel.

Inhoud van de verpakking:

Philips Lady Shaver, beschermkap, reinigingsborstel, 2 Philips-batterijen, handleiding, en het certificaat van aankoop
Mijn ervaring met Philips Lady Shaver HP6341/00:

Het product komt in een plastic verzegeling rechthoekig wit, die drie afzonderlijke gebieden ontworpen overeenkomstig de vorm van het scheermes, de batterijen en de borstel heeft. Er is een transparante plastic cover om het geval van deelname hullen. Het geheel is in een kartonnen doos gerecycled geplaatst. De voorkant van de doos is goed te snijden, zodat alleen het scheermes van buitenaf zichtbaar kunnen zijn. Kortom, dit is een aantrekkelijke verpakking.

Terwijl het kopen van het scheermes, twee dingen die ik graag over het meest. Voor die mijn aandacht trok is de merknaam 'Philips'! Ja, er zijn zo veel Philips-producten aanwezig in mijn huis dat ik niet lang na te denken. Ten tweede, het trok mijn aandacht, met mooie vorm en de kleur wit-roze schattig.

Het lichaam van Philips Lady scheerapparaat is gemaakt van kunststof en is zeer robuust. De vorm is zeer verbazingwekkend, dat maakt het zeer eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Er is een aan/uit schakelaar en twee scheidbare eenheden: 'scheerunit' en 'accueenheden. De aan/uitknop kan worden geduwd om het apparaat aan te zetten, terwijl naar beneden te drukken schakelt het apparaat.

De bovenste eenheid of de scheerunit kan volledig gescheiden van het lichaam door op twee knoppen aan de zijkanten van circulaire. Het bevat een folie en een scheerkop, die weer kan worden verdeeld tussen hen door een lichte druk op de onderkant van de plaat.

Het beste is geen scheermesjes hebben harde scherpe voorwerpen die de huid kunnen beschadigen. Het werkt alleen op een metaalfolie, die is gemaakt van een statische en een beweegbare platen die dunkanten is verdeeld. De accu deksel kan worden verwijderd zonder veel inspanning.

Het product is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te reinigen na gebruik. De handleiding bevat alle noodzakelijke informatie met betrekking tot dit. Er zijn beelden geleidelijk in de gebruiker, die de hele operatie nog gemakkelijker maakt. Ik gebruikte het op zowel natte als droge huid. Ik denk persoonlijk dat het gebruik op een natte huid geeft betere resultaten.

Scheren met dit apparaat is eenvoudig, snel en zeer effectief. Kan ik te ontdoen van mijn ongewenst lichaamshaar in slechts 30 tot 40 minuten en wat denk je? Het doet geen pijn. Ik heb zelfs meegemaakt huiduitslag, jeuk of krabben tot nu toe. Het enige wat je hoeft te doen is houden het scheermes onder een hoek van ongeveer 70 graden tot een goed resultaat te garanderen. Als je loodrecht tegen uw huid, kan het pijnlijk zijn. Anderzijds, die plat niet.

Echter, ik persoonlijk hou niet van zijn werk precisie. U zult de haargroei ervaren binnen 2 dagen na het scheren omdat het niet het haar te verwijderen van de wortels.

Mijn haar is erg dun lijfje en ik moet 2-3 keer per maand scheren met dit scheermes. Als je dik grof haar, moet u wellicht vaker scheren. Het scheerapparaat werkt niet met een trimmer, dat is een ander nadeel.

Mijn beoordeling:

5 van 5 sterren

Ik zal het product aan?

Ja, alleen als de structuur van je haar lichaam is klein en dun.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha