Lacto Calamine Skin Balance Oil ControlNiet vet en zeer Soothing Lotion - En 'een must in de ijdelheid van elke vrouw !!


Lacto Calamine is één van de producten voor huidverzorging het meest betrouwbaar en populair. Dit is een Calaminelotion mild dat de huid verzacht en helpt bij acne vlekken en vlekken herstellen. De crème heeft een consistentie licht gekleurd waardoor wordt veel gebruikt als make-up basis ook. En 'bekend om zijn grote helende vermogens en de controle van de olie. Laten we nu eens een kijkje nemen op hoe Lacto Calamine ging voor zijn beoordeling:

Productomschrijving:


Lacto Calamine lotion is een voedzame dagelijkse die beweert te kalmeren, te genezen en de huid te herstellen, het handhaven van de pH-balans stabiel.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 1200 per 120 ml.

Ingrediënten:

  • Water
  • Kaolien Light
  • Wonderolie
  • Glycerine
  • Zink Oxide
  • Zinkcarbonaat
  • Emulgatoren
  • Conserveringsmiddelen
  • Parfums
  • Kleurstoffen die

Mijn ervaring met Lacto Calamine huid balans Oil Control:

Lacto Calamine lotion huid Balans Olie komt in een pakket gemakkelijk te dragen met een top dop schroefdop functioneel. De verpakking ziet er een beetje 'saai als zij verbeterden hun oude verpakking. De verpakking fles is robuust en effectief. De dop sluit goed af en dat er geen betaling. De mattebox maakt het moeilijk om te weten hoeveel product in de fles. De productinformatie wordt gegeven op het etiket op de achterkant van de fles. De verpakking is eenvoudig en functioneel. De dop paarse klassieke blijft hun handelsmerk. Het product is verkrijgbaar in veel verschillende maten.

De moisturizer bevat kaolien en glycerine, die zowel zeer geschikt voor de vette huid zijn. Kaolien bevat natuurlijke mineralen die helpen bij het scrubben de dode huid. Zinkoxide helpt de puistjes en ook lichter vlekken en imperfecties, terwijl glycerine controleert overtollige olie. De lotion dagelijkse effectief gaatjes vette huid onder controle, zelfs in de vochtiger klimaat. Het houdt ook de pH-balans van de huid helpen om gezond en stralend te blijven. Het heeft een zachte formulering en is een geweldige lotion voor dagelijks gebruik.

De verzorgende lotion dagelijks is gemakkelijk te gebruiken. Het filtert effectief in de huid zonder een spoor achter. En 'lichtroze kleur en de textuur is vrij dik. Als u het apparaat gedurende een week, zal worden opgemerkt dat de lotion is geworden als een vloeistof water dat tijdens de kaolien zal gestolde kleuren. Een schok maakt snelle product terug te keren naar de vorige staat en vormen gemakkelijk. Het is zeer licht, dat maakt het zeer eenvoudig om te gebruiken op een dagelijkse basis, zonder de poriën te verstoppen.

Behoudt de normale tot vette huid soepel en gehydrateerd voor een goede 4-5 uur. Het controleert overtollige olie in de T-zone van het gezicht voor 2-3 uur, zelfs in vochtige klimaten Kolkata. En ik heb nog nooit teleurgesteld en nu als ik af en toe puistjes, gebruik ik deze lotion om het te verlagen. Deze lotion is zeer geschikt voor de normale, vette huid en combinatie.

De prijs van deze lotion blijft ruim binnen het bereik van gewone mensen. En 'gemakkelijk beschikbaar, zowel online als offline. Het werkt perfect voor de vette tot normale huid. Kalmeren irritatie en kalmeert de huid. Ik gebruik post-waxen om roodheid te kalmeren en verlicht de huid in slechts 15 minuten. Het is ook groot als een make-up basis voor de dag want het heeft een beetje 'tint aan het. Een lichte toepassing van de lotion, bekroond door een geperst poeder en een kleine hoeveelheid van Kohl en lipgloss zal genoeg zijn voor een eenvoudige kijken per dag. .

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha