Lacto Calamine Beste Producten - Alles wat je moet weten over henLacto Calamine Skin Regime

Lacto Calamine is een merk dat generaties heeft overstegen. Als u op zoek bent naar dat merk dat u een product dat meer geschikt is voor uw huid kan geven, dus dit is gewoon het merk voor jou.

Een cosmetische nietje in de meeste Indische families, lacto Calamine lotion is een krachtig hulpmiddel dat gebruikt kan worden op open wonden, snijwonden en kneuzingen. Het merk biedt een breed scala van de huid cosmetica variëren van lotions om zonnebrandmiddelen om nog wasbeurten te pakken!


Lacto Calamine lotions:

De meest populaire varianten van lacto Calamine lotion zijn de klassiekers - de vloeistof rooskleurig wonder dat geschikt is voor alle huidtypes, lacto Calamine controle van de olie, die zoals de naam al doet vermoeden, is voor degenen die een vette huid, en de huid hydratatie lacto Calamine voor degenen die combinatie of droge huid normaal hebben.

De klassieke lacto Calamine is geweest in de markt voor tientallen jaren, kan worden gebruikt om alle soorten huid te hydrateren, het werkt als een antiseptisch, maar laat een lichte witachtige cast. Dit is niet het geval bij de nieuwe varianten geïmproviseerde dat mengsel gemakkelijker.

Ingrediënten: De belangrijkste ingrediënten in deze formule een mum van tijd zijn gebruikt in verschillende huidbehandelingen sinds onheuglijke tijden.

Kaolien, glycerine en zinkoxide zijn de basisingrediënten in de variant betekenis voor vette tot normale huid. De variant hydratatie wordt gemaakt van dezelfde ingrediënten en is verrijkt met de goedheid van de ware wonder aloëinstallatie! Andere bestanddelen in alle drie varianten ricinusolie, zinkcarbonaat en propyleenglycol.

Kaolien klei absorbeert het overtollige olie in de huid en zachtjes verwijdert de dode cellen. De zinkoxide in de lotion kalmeert de huid en houdt het op afstand vlekken. Glycerine doet wat het beste doet - hydrateert de huid, waardoor het zacht, soepel en stralend!

Lacto Calamine fungeert ook als een grote exfoliator en moerassen zachtjes dode cellen van de huid, terwijl het creëren van een schild om huidaandoeningen te houden zoals acne op de baai!

Verpakking:

Alle drie varianten zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen van 10 ml en 30 ml die in de tas kan worden uitgevoerd voor de goedkoopste fles van 120 ml. Er is ook het flesje van 60 ml voor degenen die het niet erg om een ​​nieuwe fles te kopen zodra de inhoud zijn leeg.

Hoe wordt het gebruikt?

Zoals de meeste vochtinbrengende crèmes, met behulp van lacto Calamine lotion is geen bewijs. Schud gewoon de inhoud en de lotion toe te passen in de punten op de huid. Masseer de crème in de huid in langzame cirkels 20-30 seconden. Gebruik de crème twee keer per dag voor de beste resultaten en de zachte huid die je niet raakt over en weer kan weerstaan!

Uw Zon Guard:

Het gebruik van zonnebrandcrème is sterk gepropageerd in de afgelopen jaren. Zonnebrandmiddelen van lacto Calamine zijn super betaalbaar. Lacto Calamine heeft in het produceren van meer betaalbare en kwaliteit van de huid cosmetica. En hun schild de zon is geen uitzondering. Aangezien het aanbod moisturizer Er zijn twee varianten van zonnebrandcrème ook - één voor de normale tot vette huid en een andere voor de droge tot normale huid.

Vette huid: Lacto Calamine Zonnekap voor de vette tot normale huid is verrijkt met de goedheid van de extracten zo krachtig alle natuurlijke citroen en SPF 30, die niet alleen bespaart uw huid tegen de harde gevolgen van de zon, maar ook om de olie te verwijderen in overtollige en helpt avond pigmentatie van de huid. PA ++ helpt ook de huid tegen UVA en UVB stralen schadelijker beschermen.

Droge huid: Lacto Calamine Zonnekap voor normale was geleverd met de natuurlijke goedheid van Aloë Vera extracten en SPF 30, die uw huid veilig te houden van de zon, terwijl zachtjes hydrateren de huid. PA ++ maakt de huid gloeien met het leven en beschermt de huid tegen zowel UVA- en UVB-stralen.

Beide varianten zijn verkrijgbaar in een 50 ml verpakking die discreet kan worden weggestopt meeste zakken!

Hoe te gebruiken?

Dep op sommige lotion op uw huid een goede 20 minuten voor uit te gaan in de zon. Gebruik uw vingers om voorzichtig te mengen de lotion in de huid. Voor extra bescherming, breng een paraplu!

Tijd om gezicht te wassen:

Varianten:

Voor de vette huid bruidsmeisjes: Lacto Calamine kwam met alle nieuwe formule - Lacto Calamine diepe reiniging Face Wash verrijkt met de goedheid van vitamine E en framboos onttrekt spoelt weg overtollige olie en reinig de huid! Andere bestanddelen zijn glycerol, natriumhydroxide, en ricinusolie, onder vele anderen. Het laat ook achter een tintelend framboos geur.

Lacto Calamine Moisturizing Face Wash - Mensen met een droge huid moeten proberen dit gezicht te wassen, dat de huid met elke huid wassen maken zachter telkens hydrateert. Dit gezicht wassen duurt twee jaar en voorzichtig te revitaliseren beschadigde huid, terwijl rustgevende en helende uitslag, puistjes en andere huid vlekken.

Melkzuur, kaliumhydroxide, glycerine en stearinezuur, die de belangrijkste ingrediënten van deze face wash zijn geeft een romige textuur en maakt de huid perfect schoon! Deze face wash is verrijkt met de goedheid van avocado en yoghurt is bekend dat het de natuurlijke moisturizers zijn!

Beide varianten schuimt goed, geleverd in een handige tube verpakking en geen SLS of SLES bevatten.

Ga grab lacto Calamine producten vandaag de dag en vertel ons welke je geprobeerd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha