Lacto Calamine Aloe MoisturizerRijkelijk gehydrateerd en glad Moisturizer - Ontdek Pimple vrij heldere huid !!


Lacto Calamine is een populaire naam in de arena van schoonheid en huidverzorging. Het merk is actief geweest in de beauty-industrie sinds het jaar 1970 en heeft een reputatie opgebouwd verlengd. Na de lancering van een reeks van crèmes en lotions, het merk lanceerde deze exclusieve aloë moisturizer voor mensen met huid neutraal of schilferig. Ik ga naar de Lacto Calamine Aloe vochtinbrengende in dit bericht te bekijken. Blijven lezen hieronder:

Beschrijving van het product:


Lacto Calamine Aloë Skinsurance hydraterende formule is een dagelijks gebruik met kaolien en andere speciale ingrediënten. Het is een product geproduceerd door Lacto Cosmetics (Vapi) Pvt. Ltd voor mensen met een droge tot normale skin.The houdbaarheid van het product is 5 jaar.

Aanbiedingen 'skinsurance' speciaal voor de droge huid schoonheden op 4 verschillende manieren -

  1. Hydratatie
  2. Bescherming
  3. Dode huidcellen te verwijderen en
  4. Acne controle.

Prijzen:

Rs. 58-60 ml en Rs. 118-120 ml

Hoe te gebruiken:

Breng de moisturizer over je hele gezicht en hals na het reinigen correct. Gebruik uw vingertoppen om zachtjes in de huid masseren. Dagelijks aanbrengen op de huid zacht en helder. Goed schudden voor elk gebruik.

Ingrediënten:

Aqua, kaolien licht, sorbitoloplossing 70%, propyleenglycol, glycerol, aloë vera gel, ricinusolie, zinkoxide, zinkcarbonaat, simethicon, emulgatoren, conserveermiddelen, parfums en kleurstoffen.

Mijn ervaring met Lacto Calamine Aloe Moisturizer:

Laten we beginnen met de verpakking van het product. Ik hou niet van de container waarin de aloë moisturizer is. Het wordt geleverd in een stijlvolle plastic fles van licht groen, die een vleugje lichtroze heeft. Er is een cap op de grond, dat is donkergroen. De fles zelf is zeer robuust en het deksel erg strak, waardoor het zeer geschikt is voor reizen. Hoewel de fles biedt een gemakkelijke grip, het ontwerp is eenvoudig en saai. Maar het ding dat ik net als de meeste van deze container is haar brede mond opening. Als een fles vochtinbrengende lotion, zou een flip-top dop of althans een korte opening hebben, zodat de inhoud gemakkelijk kan worden gedoseerd met een hoeveelheid volgens de behoefte, zelfs wanneer de fles vol is. De opening van de fles maakt het niet alleen moeilijk om een ​​klein bedrag, maar het blijkt ook het vervolg van hydratatie zeer rommelig.

In tegenstelling tot andere moisturizers, Lacto Calamine Aloe Moisturizer, heeft een mooie lichtroze. Hoewel het een vochtinbrengende crème regelmatig, het lijkt als een kleurrijke, die is zeker een sterk punt. De consistentie van het product is gemiddeld. Elke keer als ik het toe op mijn gezicht en zachtjes masseren, krijg je in de huid moeiteloos. Maar het heeft een delicate geur die blijft hangen na het aanbrengen en doet me denken aan een aantal geneesmiddelen. Ik persoonlijk vind het niet leuk zo sterk parfums.

De reden waarom ik kocht Lacto Calamine hydraterende Aloë was om mijn droge huid gehydrateerd lang en ik moet zeggen dat het product in staat is om deze taak te volbrengen voor een groot deel. Hydrateert de huid en het effect nog lang. Werkt ook prima voor mij tijdens de koude dagen. Mijn huid krijgt niet gesprongen of gemakkelijk beschadigd als gevolg van de ijzige wind. Het biedt een grote bescherming tegen de zon ook. Meestal, mijn huid wordt gemakkelijk bruin, maar elke keer als ik gebruik dit voor vertrek, zag ik een significant verschil. Maar ik kan geen commentaar geven op zijn vermogen om de controle acne of om dode cellen te verwijderen zoals ik heb geen van deze ervaren. Het is zeer goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Simpel gezegd, het is een geweldige vochtinbrengende crème voor de droge huid mensen zoals ik.

Mijn beoordeling:

5 van 5 sterren

Ik zal het product aan?

Ja. Als je een droge huid hebt, vergeet dan niet om het een schot. Het kan een product van huidverzorging nietje in uw schoonheid regime.Till dan, hou het trendy!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha