Lace Nails: Hoe Lace Stickers perfect toe te passen?Nagel stickers zijn een uitkomst voor de liefhebbers van design nagellak die niet zo goed in het creëren van de vrije hand nagel kunst, maar de liefde voor nagels stijlvolle en prachtige hebben. Bovendien lijmen van pas komen als je moet nail art doen in een handomdraai.

Voordelen van Lacey Nails:


Lijmen kant voor nagels lijken erg mooi als perfect toegepast en verblijf voor meer dan een week op natuurlijke of kunstmatige nagels met toegepaste finish op het.

Lace Stickers zijn er in vele uitvoeringen en kleuren. Ze komen met lijm of lijm water.

Ze zijn erg goedkoop. U kunt naar de goede kant. 50 in de RS. 150 ca. Een verpakking is voldoende voor de toepassing van beide handen en voeten.

Lace Nails Tutorial

Hier ben ik de bespreking van de methode stap voor stap naar de stickers nail art kant gezet met kleefstof perfect.

Tekening 1:

Wat heb je nodig:

Elk nagellak van uw keuze (hier ben ik met behulp oranje nagellak van de winkel voorkant)

Kant nagel sticker pack (ik gebruik nagel stickers gekocht van Bornprettystore.com)

Tang en oranje stick/tandenstoker

Top coat en base coat.

Pincet.

Hoe:

Stap 1: Breng base coat (primer kiezen op basis van uw behoefte) en laten drogen gedurende 2 minuten.

Stap 2: Breng kleur basis met drie-stappen-techniek en verf je nagels met twee lagen om de perfecte dekking te krijgen en volledig laten drogen.

Stap 3: Met uw keuze tand of oranje stok, lijm omhoog trekken van zijn basis en gebruik dan een pincet om de lijm kant van de sokkel te tillen.

Stap 4: Plaats de sticker op je nagel plek waar je maar wilt en wacht een paar seconden om het te laten bezinken sticker op je nagel.

Stap 5: Gebruik een klein schaartje en knip de overtollige lijm. Gebruik de lijmresten vingers volgens dezelfde methode.

Stap 6: Breng een dunne laag van duidelijke polish of toplaag over de kant en als je geen kreukels te krijgen op de sticker, vergemakkelijken ze door erop te drukken met het breedste deel van je stick of tandenstoker oranje.

Stap 7: Breng de laatste ronde van uw email. Zorg ervoor dat het niet erg dik en gebruiken een sneldrogende één.

Stap 8: Tenslotte wordt de nagels. U kunt een haardroger gebruiken om snel te drogen, voor het geval u niet beschikt over de juiste nagel droger.

laatste blik ... op de nagels:

Ontwerp 2:

Noodzakelijke dingen:

 • Stroken kant van een rol in Lint
 • Tip Top Coat Protein Base
 • Een basis kleur van uw keuze
 • Niet-permanente lijm
 • Dikke Clear Top Coat Fast Dry Final
 • Een tandenstoker
 • Waspapier

Hoe doen

   • Om dit een andere kant nagels zien recreëren, eerste prep je nagels met een base coat en een basis kleur, want dat doe niet de lijm te betrekken en willen niet om kant direct plakken op de nagels. Ik gebruikte Base Coat en Nail Tip Top Chic Cream Puff als basiskleur. U wilt een basis kleur die goed contrasteert met de kleur van uw kant te kiezen.
     • Vervolgens lag de kant op een spijker en een klein schaartje (ik gebruikte een schaar wenkbrauw), snijd de kant om de grootte van je nagel. U wilt de kant om iets minder dan de lengte van de zijn nagels - is het zeer belangrijk dat niet verder reiken dan de vingernagel, zult u niet in staat zijn om de top coat verzegelen. Leg een stukje kant op vetvrij papier, de vacht van de rug met lijm met een tandenstoker, en plaats de kant op je nagel te drukken op de zijkanten naar beneden met een tandenstoker. Gebruik Bostick wat heeft onmiddellijke grip, maar kunt u de kant verplaatsen voordat het droogt. Herhaal de trim en het proces van nagellijm overgebleven.
       • Eindigt de manicuren met een paar toepassingen van een zeer dikke transparante toplaag tot de randen worden verzegeld en de nagel is glad.
         • Te verwijderen, te laten weken in aceton.

         Wat meer foto's:

         een aantal tips en trucs meer:

         U kunt dezelfde procedure voor de toepassing van andere lijmen te volgen. Met een pincet sticker maakt applicatie eenvoudig en niet rommelig.

         Verticaal, horizontaal of diagonaal -

         U kunt deze eenvoudige nail art designs in elke positie toe te passen. Hangt volledig af van uw creativiteit voor nagels blij Lacey en subtiel tegelijk.

         Tijdens het snijden van de overtollige lijm, gebruik maken van kleine schaar en sneed ook de lijm beetje 'korter, zodat het vastklikt op alles en pelt af.

         Zorg ervoor dat uw basiskleur volledig droog is voor het toevoegen van stickers om uw manicure.

         Hou van het gebruik van lijm en heb nog nooit kant lijm nail art thuis gebruikt?

         Volg alle andere truc om ze goed te krijgen op je nagels ... de rol te spelen in de reacties hieronder.

         Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha