Laat deze dingen niet kopen buiten 25 Als je wilt om gezond te blijven en er jong uitzien voor de langeLaat me je een vraag stellen.

Je hebt een uitspatting zwaar geweest op alle beauty producten duur, maar krijgen de resultaten? Denkt u dat u koopt de "juiste" voedsel uit de markt, maar toch kun je niet fit en gezond te blijven?

Als dit het geval is, dan is dit de plek. De top 25 dingen die je kunt met de rechtermuisknop te bereiden op het comfort van uw huis en profiteren gigantisch! En wat denk je? Deze komen met een stijging van de prachtige, die je zult ontdekken als je verder leest.


Een Brood:

Dit is de meest voorkomende ingrediënt in elk huis. Maar de ironie is de meesten van ons weten niet hoe om te koken thuis. Een brood van zelfgebakken brood kan een paar centen te besparen en het zal conserveringsmiddelen redden. (1)

Honey Shampoo:

Als u slachtoffer bent van al die advertenties shampoo glanzend en uiteindelijk het kopen van deze producten, dit is de tijd dat je moet stoppen met dat. Honing is niet alleen natuurlijk en goedkoop, met succes bestrijdt roos, kroezen en verzacht het haar. En wat denk je '; deze shampoo zelfgemaakte honing doet alles in een klap! (2)

Mascara:

Wanneer u de toepassing van mascara, je denkt dat je alleen bent die mascara. Maar in werkelijkheid is het injecteren de huid met deze stoffen - arseen, cadmium, nikkel en lood. Nu, als ik ziekten veroorzaakt door deze stoffen moet zeggen ... Ach ja, er zijn zo veel van hen dat u liever de voorkeur aan mascara te gebruiken om ze allemaal te lezen.

Dus wat is de les geleerd? Niets kan de mascara verslaan thuis. (3)

Yoghurt:

Zelfs de yoghurt je koopt van supermarkten met airconditioning, die netjes is verpakt in plastic bekers met chemische stoffen op de gezondheid van verslechtering. In plaats daarvan kunt u terecht voor zelfgemaakte yoghurt. Het heeft vele voordelen. En het beste van hen is een optimale gezondheid. (4)

Tandpasta:

Serieus? Tandpasta ook?

Ja. Serieus. Tandpasta ook.

Of hoe denk je dat de tandpasta die u koopt uit de winkel is in staat om u een 'eeuwige' frisse adem te geven? Chemicaliën, mijn vriend. Chemicaliën.

Zelfgemaakte tandpasta geeft u kristal witte tanden en tegelijkertijd de bescherming van uw mondelinge gezondheid ook. (5)

Nutella:

Hmm goed. Dus je wilt chocolade en je een fles chocopasta gekocht van de markt. Onderuitgezakt in de bank is, dompelen zijn vingers in de pot Nutella en likken. Nu, als ik u vertellen wat er allemaal zetten ze in nutella u koopt, zul je nooit durven om het opnieuw te raken.

Dus waarom gaan voor een Nutella fabriek wanneer je zo'n heerlijke en gezonde zelfgemaakte kunt bereiden! (6)

Boter:

Boter je uitkopen is niets anders dan een stelletje calorieën voorzien in een koelkast. Aan de andere kant, vier ingrediënten zijn alles wat je nodig hebt om een ​​lekkere en gezonde zelfgemaakte boter te bereiden. (7)

Mayonaise:

Ik hou van mayonaise. Maar ik hou van mijn gezondheid meer. En dus heb ik altijd gekozen om zelfgemaakte mayonaise gebruiken. En 'lekkerder, gezonder en' economicaler 'van wat er aan de buitenkant. (8)

Salade Dressing:

Deze salade dressings in doos vol conserveringsmiddelen of andere manier kan worden vergeleken deze saladedressing zelfgemaakte. (9)

Genieten:

Het is vrij van chemicaliën en alcohol vrij. Het is ongelooflijk duur. Wil je nog meer? Deze zelfgemaakte mondwater zou de beste keuze om uw ademhaling te verbeteren. (10)

1 Deodorant:

Deze zelfgemaakte deodorant kan verjagen al die SetWets en assen met een verbazend gemak. En deze deodorant kruiden snijdt niet alleen over chemische stoffen, maar verbetert de gezondheid van de huid ook. (11)

1 Zon Screen:

We denken dat we onszelf te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon met de gebruikelijke zonnebrandmiddelen. Maar wat we niet weten is dat we eigenlijk doen meer kwaad dan goed voor onze huid met chemicaliën. Een zonnescherm in huis is de beste als het gaat om deze. (12)

1 Eyeliner:

Ja! Je eyeliner thuis ook! En u kunt dit gebruiken op meer manieren die je kunt doen met chemische gevuld eyeliner. (13)

1 Ketchup:

Betere smaak + beste prijs + geen conserveringsmiddelen. Dit is waar het allemaal om zelfgemaakte ketchup. (14)

1 Maple Syrup:

Deze klassieke saus is zo duur dat je zal moeten denken duizend keer voordat je het koopt. Maar nee; niet meer. Want we hebben de ahornsiroop in het huis aan de redding! (15)

1 Body Wash:

Als je het mij vraagt ​​wat een product vooraf geladen met een assortiment van chemische producten, zou ik body wash zeggen. Body wash is zelfgemaakt vrij van chemicaliën en efficiënter. (16)

1 Lipstick:

Deze lipstick zelfgemaakt, maar ook als zonder kosten en zonder chemicaliën, kan ook worden aangepast met diverse andere natuurlijke poeders. (17)

Nu, ik kan me niet voorstellen dat iets mooiers dan dat!

Anti-rimpel crème 1:

Ik weet niet in hoeverre die wonder crèmes die beweren te maken rimpels verdwijnen zou werken, maar ik kan mijn leven dat dit werkt rimpel crème zelfgemaakte wedden. Het werkt prachtig. (18)

1 Kokosolie diepe conditioner:

Wilt u uw haar te glanzend, beheersbaar en glanzend te zijn? Wilt u ook om geld te besparen? Dan is dit kokosolie diepe conditioner huis precies wat je nodig hebt. (19)

Moisturizing Cream:

Raad eens? Het recept voor deze zelfgemaakte moisturizer werd meer dan 2000 jaar geleden ontwikkeld. En als ik het vandaag over hebben, kun je begrijpen hoe effectief het zou zijn. (20)

2 Bronzer:

Laat me je een ding vertellen. Deze bronzer in het huis is zo gemakkelijk te bereiden dat het dom zijn om het uit te kopen zou zijn. (21)

2 Foundation:

De stichting huis bevat alle natuurlijke ingrediënten en onschadelijk. (22)

2 Blush:

Je hoeft niet om de dop van alles om de wangen te geven die mooie roze tint. Het enige wat je hoeft te doen is te bereiden deze blush in het huis en zie de magie op de wangen. (23)

2 Lip Balm:

Nu kunt u uw eigen prachtige lippenbalsem thuis te maken zonder steeds gaten in je zak. (24)

2 Under Eye Serum

Er zijn een aantal van 100 procent natuurlijke ingrediënten dat dit een thuis te maken onder de ogen serum moet gebruiken! Geven niet alleen je ogen een eenvoudige gloed, maar een natuurlijk licht! (25)

De kwaliteit komt altijd met een prijs, zeggen ze. Dat is altijd gelijk. Maar het enige verschil met deze 25 dingen is dat hier, de prijs die u betaalt is gewoon de volgende eenvoudige stappen en niets anders!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha