Laag cholesterol kan ook slecht zijnMensen met lage cholesterol ook gewoonlijk zeer laag goede cholesterol dan een zeer hoog cardiovasculair risico.

Terwijl iedereen zich zorgen over hun hoge cholesterol zijn de mensen die zijn echter lager dan normaal.
Tot voor kort was het bijna een kwestie van geluk.
"Grote, zodat er het risico van cardiovasculaire ziekte."
Onderzoekers zoals Professor Frank Sacks van Harvarddespués studiejaren met deze patiënten is gekomen om heel andere conclusies.

Daarom zegt hij dat als een patiënt is tussen 160 en 190 cholesterol is echt een probleem, maar als je cholesterol te laag is (bijvoorbeeld 120) het zou moeten tillen.


Hij zegt dan het cholesterolgehalte is de verhouding van de base of de verhouding van goede cholesterol en slechte cholesterol. Vaak zijn mensen die hebben zeer lage cholesterol ook zeer laag dus met een hoog cardiovasculair risico goede cholesterol.

Vermijd diëten voor degenen die niet het niveau van vet of zeer lage doen.

Consumptie van olijfolie is erg handig als enkelvoudig onverzadigd vet als het helpt om een ​​hoog niveau van slechte cholesterol of LDL te verlagen en in plaats daarvan doet niets af aan het goede cholesterol of HDL.

Een ander probleem is dat mensen met cholesterol te laag is ook twee keer zoveel kans te lijden aan een hersenbloeding. Een verklaring zou kunnen zijn dat de breekbare membranen die de hersenen een minimumniveau van cholesterol moet zonder fading en niet gebroken.

Er zou ook meer kans om te lijden aan depressie en lage niveaus van cholesterol voor lage niveaus van serotonine, dat is een basisstof van de hersenen om een ​​goed humeur en een goede relaxatie hebben.

De algemene opinie is dat met een cholesterolgehalte van minder dan 160 moet altijd in overleg met uw arts om uw dieet te volgen en te proberen om te zien of er een andere oorzaak van het probleem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha