Kwanzaa Art ActiviteitenKwanzaa is een culturele viering van de Afro-Amerikaanse die elk jaar wordt waargenomen vanaf 26 december-1 januari. Het is een tijd waarin familie en vrienden samen kunnen komen om hun erfenis te vieren. Artistieke activiteiten zijn een creatieve manier om kinderen te nemen als je voor te bereiden voor uw feest, of om ze te Kwanzaa en de Afro-Amerikaanse cultuur te leren.

papier Kwanzaa Candles

Rood, groen en wit zijn de traditionele kleuren van Kwanzaa. Rood staat voor het bloed dat vergoten werd door de Afrikaanse voorouders. Het groen staat voor het land van Afrika zelf, dat is een symbool van hoop. Zwart staat voor het Afrikaanse volk. Gebruik deze kleuren om een ​​kaars decoratie papier Kwanzaa maken.

Neem een ​​rol wc-papier karton. Snijd stroken van de bouw van papier in de traditionele Kwanzaa kleuren: rood, zwart en groen. Lijm de strips rond de rol papier te strepen maken.


Spul een beetje 'tissue-rode of groene kleur in de buis. Snijd een stuk geel papier in de vorm van een vlam. Lijm de vlam voor een tandenstoker. Plaats het andere uiteinde van de tandenstoker in vloeipapier in de rol, zodat de vlam papier steekt de top van de kaars.

Kwanzaa Kaarten

Maak een aantal kaarten Kwanzaa feest met behulp van kaarten van Afrikaanse landen. Niet alleen zal dit een mooie wenskaart, zal ook helpen om de kinderen aan de landen in Afrika en hun vlaggen te introduceren.

Neem een ​​stuk karton 8-inch-door-11-inch in elke kleur die je wilt. Bukken in de helft, wat overeenkomt met hoeken op een uniforme wijze, met het oog op een lege wenskaart te hebben. Het papier gaat flip up, in plaats van het openen als een boek, om zo de gevouwen rand houden als je je werk doet.

Controleer de kleurplaten te Edupics.com (zie bronnen) en kies een aantal vlaggen die je leuk vindt. Het formaat van de vlaggen op de computer iets onder het oppervlak van de kaart af te drukken. Vraag de kinderen om de vlaggen te kleuren. Lijm ze naar de voorkant van de kaart.

Open het papier en schrijf de groet binnen.

reliëf Corn

Maïskolven zijn een populair symbool van Kwanzaa, waarin kinderen en de toekomst die zullen helpen om vorm te vertegenwoordigen. Om dit maïskolf doen, neem een ​​piepschuim doos eieren en snijd elke individuele eierdopje.
Stapelen 4-6 eierdopjes, een binnen de ander, met lijm om ze bij elkaar te houden. Maak een stapel van drie koppen eieren elkaar gelijmd. Neem de twee batterijen en plak de twee platte uiteinden aan elkaar zodanig dat de vorm van een maïskolf lijkt.

Hier krijg je een zak met gele kralen uit de ambachtelijke winkel en platte pinnen. Rijg een kraal op de pin, en druk op de uiteinden van de pin in de hogere kant gestapeld cob polystyreen. Blijf dit doen aan de kant te dekken groter stapel met kralen.

Knip verschillende vormen van bladeren van groene bouw papier, ongeveer 6 centimeter lang. Lijm de bodem van de kolf met de kortste stapel eieren cups. Lijm ze alleen maar hoog genoeg om iets overlappen de kralen. Vouw de bovenste randen van de bladeren, zodat ze hangen.

Plaats uw kralen maïskolven in een mand voor een tafel middelpunt

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha