Kwam uit een betere behandeling voor acne?Je kan een aantal behandelingen voor acne te vinden wanneer u op zoek bent naar een. Echter, de effectiviteit ervan is niet per se hetzelfde, en deze behandelingen zijn geen 'one size fits all' oplossingen. Daarom moet je heel voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste behandeling voor acne. Onder de nieuwere behandeling oplossingen, heeft de chemische peeling het meest succesvol geweest. Het gaf positieve resultaten en op voorwaarde dat talloze mensen die last hebben van acne en puistjes, met een perfecte huid.

De populariteit van de peeling behandelingen voor acne is een momentum tegenwoordig bereikt vanwege hun rendabele en minder tijdrovend. Echter, je moet altijd contact op met een dermatoloog alvorens te kiezen voor de huid peeling behandeling voor acne. De volgende richtlijnen behandeling pelt voor acne zou u helpen om meer over de methode te leren kennen.


Wat zijn de voorwaarden van de huid worden behandeld door het schillen?

In aanvulling op acne en puistjes, peeling optreedt aan een handvol huidaandoeningen te behandelen.

  • Peeling behandeling is effectief om rimpels rond de ogen, kin en mond te wissen.
  • De oplossing is even bruikbaar voor de behandeling van aandoeningen zoals de zon beschadigde huid, veroudering en andere huidproblemen erfelijk.
  • Peeling helpt bij het verwijderen littekens veroorzaakt door acne en puistjes.
  • Chemische peeling wordt beschouwd als de ideale oplossing om ouderdomsvlekken, zwangerschap donkere vlekken en sproeten te verminderen.
  • Chemische peeling biedt huid spanning. Reinigt de huid van de bodem, waardoor het zichtbaar duidelijk en foutloos.

Hoe is peeling voor acne uitgevoerd?

Je nodig zou hebben om een ​​dermatoloog te raadplegen voor een chemische peeling behandelingen. Er zijn sommige behandelingen peeling thuis, veilig zijn thuis uitvoeren. Echter, in het geval van een van deze methoden, is het altijd raadzaam om deskundige hulp te zoeken als je niet helemaal zeker. In deze methode wordt de huid eerst grondig gereinigd om overtollige olie te verwijderen. Het is noodzakelijk om het haar te versterken en bedekken de ogen voor een betere veiligheid. Schil gebeurt meestal door bepaalde vetzuren huidvriendelijke veilig glycolzuur, salicylzuur, trichloorazijnzuur, fenol of melkzuur. Beide schil salicylzuur bovenstaande acne of andere zuren, wordt het zuur in combinatie met andere middelen rechtstreeks op het aangetaste deel van de huid.

Er is een zekere mate van vertrouwen dat de patiënt moet nemen na het schillen?

Peeling behandeling voor acne neemt niet veel tijd in beslag nemen. Het zou tot 45 minuten om het gehele proces te voltooien. Een patiënt moet voorzichtig zijn om directe blootstelling aan de zon direct na het pellen behandeling te vermijden zijn. Het moet gedurende ten minste één week na de behandeling. Het is belangrijk voor u om een ​​hoge SPF zonnebrandcrème lotion elke keer van toepassing die u stap buiten.

De nieuwe huid na peeling, is gevoeliger voor de schadelijke straling van de zon. In aanvulling op deze, moet u voorkomen dat het aanbrengen van make-up sterk voor minstens een week na het schillen. Teveel samenstelling zou een oorzaak van huid donkerder zijn. Bovendien kunnen de chemicaliën die in samenstelling op de huid negatief reageren.

Waarom is peeling een betere keuze voor de behandeling van acne?

Hoewel er verschillende behandelingen beschikbaar voor de behandeling van acne, peeling lijkt de meest agressieve en effectief. U kunt genieten van het verschil direct nadat je door de behandeling procedure. Je kan hebben om te kiezen voor een aantal veranderingen in uw levensstijl voor de behandeling. Echter, het resultaat van de behandeling, natuurlijk, neem dan je op het einde. De behandeling is minder belastend vraagt ​​veel minder of nagenoeg geen bijwerkingen. Het is ook een oplossing op lange termijn voor deze huidaandoening, zoals het prikkelbare acne. Als beoefend in veilige handen, zeker zou bieden stralende, vlekkeloze huid na de behandeling.

Vond je dit bericht? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha