Kussens met de hand met eendenverenMet een zachte zachtheid die gewoon niet kan worden gedupliceerd door katoen of synthetische vulling, kussens zijn luxe maar zeer praktisch. Als u wilt uw kussens gevuld met eend of gans te maken, kun je zeker doen. Een kussen is een eenvoudige naaiproject dat alleen elementaire naai-vaardigheden vereist, en eend vulling kan worden gekocht uit de zak of het pond. Een andere optie is om een ​​naaister om kussens eend te maken voor u huren.

Voordelen van een eend donzen kussens

Omdat eenden besteden de meeste tijd in het water, groeien een dikke laag veren rond de kist om ze te beschermen tegen de ijzige wateren in de winter. Deze pennen, genaamd dons, zijn ideale kussen padding vanwege hun gladheid en zachtheid. Omdat de eend bevolking in de VS zijn hoog, de eend zijn over het algemeen minder duur dan ganzendons. Een ander voordeel van eend donzen kussens is dat ze worden afgevlakt om te gebruiken, kunt u gewoon opblazen terug naar hun oorspronkelijke staat.

Nadelen

Hoewel eend donzen kussens zijn over het algemeen minder duur dan ganzendons kussens, zijn een beetje 'duurder dan kussens gevuld met polyester vezels. Een ander nadeel is dat om een ​​kussen van eend kan een rommelige project zijn omdat losse veren hebben de neiging om weg uit de groep te verplaatsen en in de lucht zweven. Eend veren kan ook een puinhoop werken hun weg naar een kussen verzegelde maken; dicht geweven stof helpt om de veren in de kussens houden.


Materialen

Om een ​​kussen van eend te maken, zal je zacht maar dicht geweven katoen, high-thread-count, draad, een naaimachine en, uiteraard, een aantal eend nodig. Donsveren zijn over het algemeen de voorkeur voor kussens als ze zijn zacht, fluffy en een pen die kan toeslaan op je door de stof als normale veren niet hebben. Eend veren zijn vaak een mix van veren en dons normen. Koop het hoogste percentage naar beneden die je kunt veroorloven.

Het maken van het kussen

Om een ​​kussen te maken, knip twee identieke stukken stof in de grootte die u wilt dat uw kussen te zijn, meer dan een centimeter of twee in de meeste rondom naadtoeslag. Plaats de rechterkant van de stukken stof aan elkaar en naai drie zijden van het kussen en een deel van de derde zijde. Draai de stof met de goede kant uit, en gebruik maken van de opening ongenaaide aan het kussen vol veren spullen. Naai de opening. Het bijhouden van een kussen beschermer en een kussensloop op het kussen afgewerkte allen tijde te beschermen tegen slijtage en de veren houden ontsnappen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha