Kussens die koud blijvenVoor veel mensen, een verkoudheid is een comfortabel kussen. Echter, met standaard kussens, u hebben over het algemeen regelmatig om te draaien naar de koelere kant gebruiken. Er zijn verschillende kussens op de markt, maar die zijn ontworpen voor de hele nacht koud blijven. Bovendien zijn ze therapeutisch, helpen met zonnebrand, stijfheid, en andere aandoeningen.

Chillow

Chillow werkt door toevoegen van water aan de behuizing vulbare inrichting, waarbij de gel activeert. Het is lekvrij en handhaaft een temperatuur constant koel zonder dat het te koud is, trekt de warmte uit de buurt van je hoofd, volgens de fabrikant.

Cold Pillow

Het kussen is gemaakt met koud technologie "Outlast" vol "Thermocules", dat opnemen en vasthouden van de overtollige warmte aan het hoofd koel te houden, volgens de fabrikant.


Everloft

Het kussen Everloft blijft ook cool, maar met verschillende methoden. Het heeft een structuur die lucht beweegt door convectie, volgens de fabrikant, en het schuim absorbeert warmte binnen houden het buiten koud.

Outlast kussensloop

Outlast kussensloop is gemaakt van een ademende stof die warmte trekt weg van het hoofd, volgens de fabrikant, en is ontworpen om te passen aan elk van de kussen, voor degenen onder u die een voorkeur hebben gegeven terughoudend zijn om te vervangen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha