Kussen KnutselenHandgemaakte kussens zijn een gemakkelijke manier om uw kind te versieren en hun ruimte personaliseren. Met vilt of fleece en een paar eenvoudige stukken van decoratieve handwerk, zoals edelstenen en voelde vormen, kunt u een project one-of-a-kind voor weergave te creëren trots op het bed van de ambachtsman. Gebruik deze projecten voor een paar uren van vermaak weekend of als groep activiteit voor een verjaardagsfeestje of een Girl Scout vergadering.

No-Sew Kussens

Fleece zachte kussens zijn makkelijk te maken in elke gewenste vorm en grootte, en kan zonder naad worden gemonteerd, waardoor dit een ideaal project voor kinderen. De enige vereiste kennis is het vermogen van een knooppunt. Begin met het snijden van twee stukken van fleece kussen vormige gewenst. Doe figuur 8 centimeter groter u wilt dat uw kussen te worden afgewerkt. Lijn de stukken van batterijen, en leg ze op de top van elkaar. Gebruik een verdwijnende inkt pen om de vorm van de gerede kussen dat wordt 4 cm van de rand van het vlies markeren. Cut franje langs de randen, dikte van 1 inch en 4 centimeter lang. Snij twee stukken tegelijkertijd dat de rand overeenkomt perfect.

Het omzeilen van het kussen, de koppeling van de fringe stuk uit de boven- en onderkant aan elkaar. Als u twee contrasterende kleuren batterijen gebruikt, zal de resulterende rand hebben een leuke, two-tone look. Stop wanneer u 4-6 cm van kussen links ongebonden. Vul het formulier in met vezel om de gewenste volheid, en dan bind de resterende marginale te eindigen.


Tooth Fairy Pillow

Een kussen tandenfee is een geweldige manier om kinderen enthousiast over het verlies van tanden en laat ze uit voor de tandenfee te krijgen. Deze speciale kussen kan ook het proces makkelijker dan het verlaten van een verloren tand onder het hoofdkussen van het kind te maken. Snij twee stukken vilt voor de vorm van een tand. Snijd een derde stuk in de vorm van een klein plein, net groot genoeg om een ​​zak te maken voor de verloren tand en de behandeling die de tandenfee kan verlaten in ruil. Naaien drie zijden van de zak om het centrum van een van de vervangende tand. Lijn de twee stukken in de vorm van de tand met de holte naar binnen, naar het andere stuk stof. Naaien de zijkanten en de onderkant van het kussen met een naaimachine of met de hand. Binnenste buiten te keren, te vullen met vulling en naai de laatste zijde.

Presenteer de tandenfee kussen om je kind, en tot stof lijm, edelstenen, kleine vormen van vilt, glitter lijm en andere versieringen voor haar aan het kussen met versieren. U kunt ook das een lint of touw om de bovenste hoeken van het kussen en hang het afgewerkte project van een deurknop of bedpost.

Princess Kussen

Een kussen prinses is de perfecte plek voor een kleine prinses om je hoofd te rusten. Dit project is het perfecte stuk van decoratie voor een prinses thema slaapkamer. Koop of naai een kussen ronde eenvoudig. Zorg voor een veren boa, brieven van stof, edelstenen, stof lijm en glitter lijm om het kussen aan te passen. Help het kind lijm of naai de veren boa rond de rand van het kussen. Bevestig de andere decoraties aan de voorkant. Geef de naam van de prinses voor een aangepaste project.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha