Kunt eten watermeloen helpen gewicht te verliezen?Je hebt moeite om de laatste tijd gewicht te verliezen? Heb je het gevoel de dagelijkse oefening is een complex en moeilijk voor u? Afvallen is een van de moeilijkste dingen in de wereld, maar als je de hulp van een aantal voedingsmiddelen te nemen, wordt het proces gemakkelijker.

Als er een ingrediënt die kunnen maken dat het idee van het verliezen van gewicht eenvoudig lijken, het is de watermeloen! Wilt u weten hoe dit wonder fruit kan u helpen gewicht te verliezen? Ga verder met uw bed!


Afvallen met watermeloenen - Een Intro:

Afvallen kan een moeilijke uitdaging. Om goed te eten en te oefenen elke dag is zeker een van de grootste strijd tot nu toe geconfronteerd door bijna iedereen. Als je iemand die snoep en chocolade geniet bent, we volledig begrijpen hoe moeilijk het kan zijn voor u op te geven ze allemaal! Dit is de reden waarom we kwamen met een eenvoudige en effectieve oplossing. Je watermeloen!

Deze vrucht is rijk aan antioxidanten die alle gifstoffen uit het lichaam wordt verwijderd, uw huid te verjongen en maak je fris te voelen. Het is ook zeer laag in calorieën, wat betekent dat je bijna elk moment van de dag kan hebben. Voor meer informatie over watermeloen leren en waarom het in een grafiek van gezond gewichtsverlies zou moeten worden opgenomen, gaan niet door de volgende regels.

Watermeloen maakt je een vol gevoel:

Het houden van uw volle maag is een van de grootste problemen die u kunt tegenkomen wanneer het proberen om gewicht te verliezen. Drinkwater en hebben genoeg watermeloenen kan houden mijl afstand van ongewenste honger en dorst. 92 procent van de watermeloen is water (1). Wanneer u watermeloen toe te voegen aan uw salades, bent u niet alleen het krijgen van de tevredenheid van de slikken en kauwen, maar ook is het bijhouden van je maag vol voor een zeer lange tijd.

Voeding inhoud van watermeloen:

De vruchten zijn zeer belangrijk voor gewichtsverlies. Als u naar aanleiding van een 1200-1500 calorieën dieet, moet u wellicht ongeveer twee tot drie dagelijkse porties van watermeloen. Een kopje gesneden watermeloen bevat ongeveer 46 calorieën. Heeft 4 gram suiker die optreden, 11 gram calcium, 6 gram vitamine lycopeen en 13 gram vitamine C.

Voordelen van het eten van watermeloen:

Hier zijn een paar voordelen van watermeloen die je moet overtuigen om deze vrucht toe te voegen aan uw dieet:

 1. Watermeloen bevat vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die het lichaam tegen gevaarlijke ziekten zoals hoge cholesterol, nierstenen, beroertes en hartaanvallen (2).
 2. Het voorkomt ook het verlies van bot en diabetes.
 3. Biedt Watermeloen met een taille zwaar en maakt het dunner.

Watermeloen Om Detox:

Watermeloenen kunnen worden gebruikt voor een detox dieet gezond! Bij het schoonmaken van een watermeloen, moet je niet meer dan dit fruit te consumeren voor ongeveer twee of drie dagen. Het is beter om organische watermeloenen meloenen kopen, omdat niet-biologische bestrijdingsmiddelen hebben vaak in het. E 'werd ook gesuggereerd door Blog Detox Specialist aan de schil van de meloen met fruit gebruiken om het meeste uit te halen (3).

Volgende is een super recept dat je de ervaring detox laatste kan geven! Check It Out!

Watermeloen, bosbessen en aardbeien salade:

Ingrediënten:

 • Twee kopjes van watermeloen, gehakte
 • Een kopje verse blauwe bessen
 • 6 aardbeien vers gesneden
 • Twee eetlepels geraspte citroenschil
 • Een halve theelepel zout
 • Een halve theelepel peper
 • Een eetlepel appelazijn
 • Twee eetlepels lijnzaadolie

Stappen:

 1. Het bezit komen van een grote kom en voeg al het fruit met citroenschil toegevoegd. Bewaar in de koelkast gedurende 10 minuten (4).
 2. Nu klop het zout, peper, azijn, appelcider en lijnolie samen. Bewaar in de koelkast gedurende 5 minuten.
 3. Neem nu zowel uit de koelkast en sprenkel de dressing over de salade. Uw salade is klaar en kan het koud worden geserveerd.

Als het eten van watermeloenen? U heeft dit toegevoegd aan uw dieet om gewicht te verliezen? Neem dan deel je ideeën in de reacties hieronder. We houden altijd van je te horen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha