Kunst Activiteiten voor Pre-K over dinosaurussenDinosaurussen fascineren kinderen van jonge leeftijd. Kunstactiviteiten met een dinosaurus thema bezighouden kinderen en hen in staat stellen om deze wezens te verkennen. Deze activiteiten dinosaurus kunst kan een pedagogische eenheid te integreren op dinosaurussen. Zijn ontwikkeling passende voor de leeftijdsgroep van pre-K, maar kan ook worden gebruikt voor grotere.

dinosaurusvoetafdruk Postzegels

Gebruik een aardappel een stempel dinosaurusvoetafdruk creëren. Snijd de aardappelen in de helft van de breedte. Gebruik de punt van een mes of tandenstoker om de structuur te maken voor de footprint. Snijd rond de voetafdruk. Snij de aardappel in overmaat, en laat de footprint zodat het wordt opgewekt. Laat de kinderen dip de voetafdruk van aardappelen in verf en stempel op een stuk papier. Gebruik chocoladepudding voor een eetbare verf die eruit ziet als voetafdrukken van dinosaurussen modderig.

Dinosaurus Sculpturen

Verzamel knutselspullen en recyclebare items, zoals eierdozen en kroonkurken. Kinderen aanmoedigen om hun eigen dinosaurussen maken met de elementen. Zorg voor foto's van dinosaurussen als een echte bron van inspiratie. Suggereren dat kinderen kiezen de materialen die ze wenst te gebruiken voor elk deel van het lichaam van de dinosaurus. Helpen lay-out van de onderdelen dinosaurus voordat ze beginnen bonding en helpen kinderen in hun binding sculpturen van dinosaurussen, indien nodig. Laat de kinderen om een ​​naam te maken voor hun creaties dinosaurussen.


Dinosaur Mural

Gebruik een groot vel papier slager om een ​​dinosaurus muurschildering voor de muur te creëren. Trekken dinosaurussen, vulkanen en andere achtergrond elementen op papier. Vraag kinderen om suggesties om hen in staat stellen een grotere deelname aan de oprichting van de muurschildering. Gebruik een zwarte stift of verf om de contouren van voorwerpen op de muur te tekenen. Laat kinderen de verschillende delen van de muurschildering. Dit kunstproject helpt ook om hun motorische vaardigheden te verbeteren, in een poging om te blijven binnen de lijnen.

Dinosauruseieren

Met behulp van de techniek van papier mache te dinosauruseieren te creëren. Opblazen van een ballon voor elk kind. Snijd stroken van de krant. Gebruik meel ongeveer één op twee delen water om de lijm op het papier maché maken. Helpt kinderen dip een strook van de krant in de lijm, met behulp van uw vingers om het overtollige deeg te verwijderen. Bedek de ballon met strips. Herhaal tenminste drie lagen, waarbij elke laag drogen voordat u de volgende. Pop de bal bij de laatste laag volledig droog is. Laat de kinderen verf de dinosaurus eieren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha