Kruidengeneeskunde om maagpijn te kalmerenMaagklachten vaak van invloed op de algemene bevolking. De maag lijdt in tijden van stress of zenuwen, op dezelfde manier dat als we doen een zeer zware of zware voedingsmiddelen te eten wanneer je de vertering van voedsel te maken. Mevrouw Maria Jose Alonso, gemeenschap farmaceutische en medicinale plant deskundige, legt de voordelen van bepaalde planten die maagpijn kalmeren.

Omdat maag pijn doet?

Er zijn verschillende redenen dat pijn in de buik kan veroorzaken. Enerzijds sommige voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol, gekruid of vet voedsel, die vertering verstoren en produceren deze ziekten. Ook benadrukken staten en zenuwen zijn triggers ook het nadeel in dat gebied. In feite wordt geschat dat 20% van de Spanjaarden lijdt buikpijn eenmaal per maand, terwijl 10% van de patiënten per week.

Een pijn niet gedefinieerd

Als het gaat om het ongemak dat de kosten buik beïnvloedt plaats maken een nauwkeurige beschrijving. Dyspepsie bellen met de aandoening die de maagpijn die kan worden gevonden door een slechte spijsvertering, gas problemen, enz. Omvat De accumulatie van gas in het bovenste deel van de maag plaatsvindt bij zeer snel en met de mond open eten. De lucht in de maag en is opgebouwd, wat ongemak.

Eten en maagpijn

Zoals we al eerder opgemerkt, zijn er vele voedingsmiddelen die de spijsvertering te helpen, maar het overslaan van maaltijden is een slechte gewoonte die een negatieve invloed hebben op de toestand van onze buik heeft. Als we vele uren zonder eten het lichaam naar voedsel en niet altijd produceert spijsverteringssappen die geen voedsel worden geabsorbeerd door wat ze doen schade aan de maagwand en gastritis veroorzaken. Bovendien, wanneer het een lange tijd zonder eten, op het moment van een voedselinname nodig en misbruik van vermogen ook maagklachten. Brandend maagzuur, brandend maagzuur en zelfs misselijkheid zijn vaak voorkomende symptomen bij deze gelegenheden.

De planten die helpen verlichten van het ongemak van de maag

We vonden verschillende planten die helpen verlichten van het ongemak dat de maag beïnvloedt. Aloë gel, bijvoorbeeld een coating vormen die de maagwand en reparatie, natuurlijk, wanneer geïrriteerd beschermt. Daarbij vinden we het bindmiddel uit gerst die anti-inflammatoire spijsvertering niveau. Drop heeft een beschermend effect omdat het de maag slijmafscheiding en verhoogt zijn viscositeit. Het is ook effectief om kleine hoeveelheden natriumbicarbonaat en calciumbicarbonaat nemen dat wat ze doen is om maagzuren te neutraliseren boven. Natuurlijk moet altijd kleine hoeveelheden gebruikt om de pH te verhogen tot meer dan 5, want als het gebeurde een rebound effect zal optreden en sappen stromen maag.

La Manzanilla

Binnen de groep van kruiden die maagklachten kalmeren benadrukt de kamille planten zijn van oudsher gebruikt voor dit doel. Kamille werkt als een digestief en een goede ontspannende effect. Zijn anti-inflammatoire werking helpt om gassen te verwijderen, en de WHO heeft aangegeven te verlichten aandoeningen indigestie met winderigheid en zelfs misselijkheid.

Coeliakie en geneeskrachtige planten

Een persoon coeliakie kunnen profiteren van de eigenschappen van deze planten tot bijzondere aandacht besteden aan hun samenstelling. Planten die gluten bevatten, zoals gerst, ondanks het feit dat alleen slijm kan sporen van graan zelf bevatten. Het is derhalve goede compositie vinden, zodat een reactie waarbij het gezicht niet optreedt. De waarheid is dat het zeer moeilijk deze sporen slijm anderszins verwijderen zodat, als voorzorg beter kiezen voor een plant.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha