Kroonkurk ketting DIYMaak uw dop van de fles ketting met doppen van uw favoriete drank als een anker voor het ontwerp. U kunt ook zakken van doppen ongebruikt op ambachtelijke en hobby te kopen. Ontwerp een eenvoudige hanger ketting stijl met een dop van de fles als een middelpunt of maak een draad van flessendoppen om de gehele lengte van de ketting of armband te maken. Versieren de flessendoppen met kralen of acrylverf om kleur en glans toe te voegen aan uw ontwerpen.

Markeer de binnenkant van elke dop van de fles, waar u van plan bent om gaten te boren, zodat je de ketting kan maken. Als bijvoorbeeld de dop de schrijfactie links rechts, markeer de dop op de rand van de onderste aan weerszijden van het schrijven.

Zet de dop stevig op het oppervlak van uw bureau. Plaats de dop, zodat de markeringen worden blootgesteld.


Boor een gat? Duim op elk bord met een draaiend gereedschap. U kunt ook geboorde gaten met een hamer, maar de randen kan ruw zijn. File elke ruwe randen op de fles met een metalen nagelvijl. Doe hetzelfde voor elke dop van de fles.

Open een ringetje 6 mm met ronde neus tang. Haak het ringetje door een van de gaten op elke dop.

Word lid van een andere pet op het eerste het aansluiten op de sprong ring geopend. Sluit de lus. Als u liever meer ruimte tussen de flessendoppen, verbinden twee of meer ringetjes samen in een rij voor het toevoegen van de doppen.

Word lid van flessendoppen met ringetjes voordat je de gewenste lengte van de ketting hebben gemaakt. Voeg een ringetje open aan elk uiteinde van de draad dop van de fles.

Hook een deel van een ketting sluiting aan elk van de ringetjes open aan de uiteinden van de draad dop. Sluit de ringetjes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha