Kroonkurk Handmade

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 1


Sierdopjes combineren functionaliteit en flare. Soms is het vinden van een winkel koopt dop van de fles die past bij uw stijl is bijzonder moeilijk. Maak je eigen flessendoppen kunnen verschillende stekkers te creëren in een keer als decoratie voor uw huis of cadeaus voor vrienden.

Button-Top flesopener

Knoppen komen in alle vormen, kleuren en stijlen. Ambachtelijke winkels en stof winkels verkopen de knoppen in de vorm van dieren, bloemen, accessoires en andere leuke ontwerpen.

Sterke draad lus door de gaten in de toets totdat de knop alleen kan staan ​​met de draad ondersteuning. Snijd de draad eindigt ongeveer een centimeter onder de knop. Draai de uiteinden om elkaar heen op de voet.


Bevestig de rechte draad op de top van een kurk en veilig met superlijm of ambachtelijke lijm.

lade trekt en knoppen

Lade trekt en knoppen zijn chunkier knoppen en makkelijker om grip bij unstopping een fles. Deze maken een statement dat gemakkelijk past in elk interieur. Sinds meestal zijn al aangesloten op een schroef, zijn gemakkelijk om te zetten in een dop van de fles. Gewoon schroef op de bovenkant van de dop en zet vast met lijm.

Kralen

en Wire

Kralen zijn een kleurrijke manier te sparren een dop van de fles. Wikkel een paar stukjes draad om elkaar heen, waardoor de toppen gratis. String kralen om de vrije uiteinden van de draad en draai het uiteinde in een lus om de korrels hechten. Buig de draad strengen van kralen in verschillende richtingen totdat je de look die u wilt. Plak het einde gedraaid in de dop en bevestig met lijm.

Objecten

Gevonden

Kleine items die je door de jaren heen heb verzameld maken grote toppers voor kroonkurken. Kijk voor klein speelgoed, sieraden en andere items met ofwel een vlakke bodem of bijlage wees. Zegt, ketting hangers en kleine beeldjes zijn toppers gemakkelijk vast te houden. Gewoon plakken op de bovenkant van de dop en laat het volledig drogen voor gebruik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha