Kristen Stewart Geïnspireerd Eye Make-up TutorialIk ging door een aantal foto's van Kristen Stewart veroverde tijdens de promotie van zijn film, en kwam ik een foto van Kristen Stewart, die niet lijken in het minst. Ik werd getroffen door de ongelooflijke make-up gedaan op haar, maar ik helemaal geïnspireerd door de gewaagde zwarte oog make-up look die richt zich voornamelijk op de foto.

Dus hier breng ik u mijn interpretatie van Kristen Stewart oog make-up in deze picture.I geprobeerd om zo veel elementen die ik kon kijken naar behoren. Het uiteindelijke product kan worden beschouwd als mijn interpretatie van haar blik.


Kristen Stewart Eye Make-up Tutorial:

Stap 1: Begin met een schoon gezicht en een blote oog. Hydrateren je gezicht en ogen grondig. Wacht een paar minuten tot al het vocht is opgenomen door de huid voordat je make-up.

Prime jouw ogen. Breng een primer op je oogleden en mix grondig. Primer zorgt ervoor dat make-up creaseless en je krijgt een frisse look voor een lange periode. Primer verzacht de huid rond de ogen en biedt ook een basis voor make-up.

Stap 2: Verberg ervoor dat de primer volledig of uw oogschaduw ongelijk plakken op het ooglid. In het geval waar de kleuren niet voorkomen, is het mogelijk om een ​​basislaag van een lichtere kleur te gebruiken. Ik gebruikte een witte basis voor mijn oogschaduw.

Stap 3: Verberg de basis die is aangebracht zodat het oppervlak van het oog te egaliseren wordt.

Stap 4: Breng een mat wit aan de binnenste helft van het ooglid. Witte schaduw te zien is aan de binnenkant van de ogen van Kristen op de foto. Breng de witte tot bijna de helft van het ooglid. Pat de kleur op het ooglid plaats van over slepen de borstel. Zo de borstel om de kleur gelijkmatig op het ooglid deponeren.

Stap 5: Nu met lichtbruine, die ook ondoorzichtig moet zijn, het bruine passen op het buitenoppervlak van het ooglid.

Ik gebruikte een lichtere tint van bruin in dit stadium, zodat het de donkerdere tint leeg gemakkelijk kunnen smelten door middel van deze lichtere tint. Als we direct een donkerdere tint, de witte en de donkere schaduw tegenover elkaar staan.

Stap 6: Blend bruine die werd aangebracht op de bodem wit tot ongeveer de helft van het ooglid.

Stap 7: Neem nu een zeer donkere glanzende chocolade bruine tint, gelden de buitenste hoek van het ooglid. Pat de kleur van de omslag plaats van de borstel slepen om eventuele terugval te voorkomen.

Stap 8: Blend donkerbruin met de buitenste ooglid en door de vouw om een ​​vorm gedefinieerde oog door de plooi en buitenste ooglid te creëren.

Stap 9: Breng een grijs gemengd met een kleurtje op je onderste wimperlijn. En meng grondig.

Stap 10: Als je kijkt naar Kristen Stewart make-up, kunnen we zien dat ze is erg vet en winged eyeliner gedefinieerd op haar bovenste wimperlijn. Teken zorgvuldig een vleugel gedefinieerd op de buitenste helft van je eyeliner vleugel met de onderste wimperlijn en vul de vleugel.

Het is beter om te beginnen met de vleugel en ga dan verder met de lijn van de rest van je oog.

Stap 11: Als u tevreden bent met de vorm van de gevleugelde liner zijn, start het opstellen van de rest van je oog.

Opnieuw te kijken naar de foto, kunnen we zien dat Kristen de binnenste hoek van zijn ogen niet gevoerd heeft verlaten. Dus begin je eyeliner van een beetje 'verder weg van de binnenste hoek van de ogen. Lijn ook de onderste wimperlijn met een sterke zwarte coating. Wees voorzichtig en geen zwarte coating niet van toepassing op de waterlijn.

Stap 12: Breng een witte coating op de waterlijn. Kristen heeft ook een waterlijn wit gestreept.

Stap 13: Als u tevreden bent met het resultaat, verdiepen de zwarte coating op uw gevleugelde eyeliner en onderste wimperlijn.

Ook Kristen heeft hier zeer gedefinieerde wenkbrauwen, dus als je wilt, invullen en te definiëren de wenkbrauwen. Breng een kleur highlighter op je wenkbrauwen, maken het plaatje compleet door de toepassing van mascara wimpers en je bent klaar.

Hier is de laatste verschijning in vergelijking met Kristen Stewart oog make-up look:

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha