Kristallen vlinder armband ProjectenVlinders een populair motief in sieraden ontwerpen, vlinders en kristal zijn bijzonder fascinerend. Sinds kristal is geslepen, reflecteert het licht in een boeiende manier, dus het is een ideaal medium om mee te vlinders vertegenwoordigen. Kleurrijk, symmetrisch en vertegenwoordiger van de groei en vrijheid, vlinders kristal dragen hun betoverende schoonheid van kettingen, oorbellen, enkelbanden, broches en armbanden.

Crystal Butterfly Link Bracelet

Maak een schakelarmband waarin elke schakel is een kristal vlinder. Gebruik kristallen vlinder kralen die zijn doorboord helemaal door een gat. Plaats een stuk draad metalen sieraden door het gat in elke parel. Loop de draadeinden met ronde neus tang. Sluit het uiteinde lus van de draad aan het eind van zijn achterkant draadlus ander bead. Doe dit met alle kralen vlinder voordat bond genoeg van hen om een ​​armband te maken. Bevestig een gesp, zodat u kunt openen en sluiten van de armband.

Crystal Bedelarmband Vlinder

Maak een bedelarmband met kristallen kralen vlinder als charmes. Snijd een lengte van metalen ketting lang genoeg om een ​​armband te zijn. Gebruik kristallen vlinder kralen die zijn doorboord helemaal door een gat. Duw een beetje 'van de draad door het gat van elke bal. Gebruik rondbektang om kleine lussen maken aan beide uiteinden van de draad die uit het gat. Haak de ringen op de individuele schakels in de keten, zodat vlinders kristal bengelen als charmes. Bevestig een paperclip aan de ketting, zodat u kunt openen en sluiten.


Stof

Crystal Butterfly Armband

Snij een stukje stof dat is 3 centimeter breed en lang genoeg om op je pols. Naai drukknopen aan beide uiteinden van de stof, zodat u kunt sluiten en openen van de armband om de pols. Naai vervolgens verschillende kristallen parel vlinder op de stof. Gebruik kristallen vlinder kralen die zijn doorboord helemaal door met gaten. Druk gewoon een naald schroefdraad door de gaten in elk gebied en in het weefsel. Knoop de draad te naaien in knopen aan de verkeerde kant van de stof om de vlinders kristalvorm te houden.

Crystal Kralen Butterfly Armband

Maak een prachtige kralen vlinder met kleine kristallen kralen. Vind een reden om een ​​vlinder in reliëf maken in een tijdschrift kralen of via een online bron zoals bead-patterns.com. Kies kleine kristallen kralen in de kleuren die u wilt dat uw vlinder te zijn. Zodra je een vlinder hebben gebracht, kunt u bevestigen aan een armband of beaded armband.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha