Kristal-Gravure CadeausKristal, de traditionele cadeau voor een 15e trouwdag, het is een geschenk dat kan worden gepersonaliseerd door middel van lasergravure. Customization is inclusief foto's, belangrijke data en een willekeurig aantal woorden, zoals groeten, gedichten en andere boodschap. Er zijn een verscheidenheid van kristallen voorwerpen die grote gepersonaliseerde giften voor een trouwdag of andere speciale gelegenheden te maken.

Champagne Glazen

Het hebben van een set gegraveerde kristallen champagneglazen voor een huwelijk of jubileum geschenk. Fluiten kunnen gepersonaliseerd worden met namen, bruiloft of jubileum datum van het paar, een groet of bericht zoals "Happy Anniversary" of "Gefeliciteerd met jullie huwelijk." Inclusief een fles champagne met dit geschenk, en eventueel een reeks gegraveerde kristallen wijn stoppers of coasters kristal gegraveerd.

Bloempotten

Kristallen vazen ​​met bloemen zijn geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, housewarmings en vakantie geschenken voor vrouwen, koppels en gezinnen. Omdat er over het algemeen meer ruimte op een kristallen vaas, heb je de optie om een ​​langer bericht gegraveerd, zoals een gedicht of een oprechte liefdesbrief aan uw echtgenoot op te nemen. Voor een huwelijkscadeau, bevatten namen en huwelijksdatum met gelukwensen van het paar. Geef de kristallen vaas met een boeket van bloemen binnen.


Paperweights

Kristallen presse-papier zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals sterren, harten, appels en andere vormen. Laat een kristallen presse-papier naar een vriend die net een nieuwe baan, een vakantie of verjaardag cadeau voor een collega, een baas of een geliefde, die heeft een grote promotie gegraveerd. Presse-papiers zijn ook geschikte cadeaus voor kantoren aan huis voor vrienden of geliefden. Kristallen presse-papier gegraveerd kost ongeveer $ 25 en zijn verkrijgbaar bij de meeste souvenirwinkels en speciaalzaken die graveren doen op glasobjecten.

Awards

Prijzen worden op maat gemaakt en geleverd aan medewerkers en personen ten laste, studenten met uitstekende resultaten, maar ook vrienden en familie die hebben erkenning gekregen van school, werk of prive-leven. Vele souvenirwinkels die bieden gegraveerde kristallen awards zijn beschikbaar, zoals een ster zittend op een kristallen voet is gegraveerd met de naam en persoonlijke ontplooiing.

Foto Crystal Gifts

Dankzij de hulp van de technologie, beelden en 3D-beelden kan zijn laser geëtst kristal geschenken zoals vazen, presse-papier, wijn of champagne glazen, bierviltjes, ballonnen of blokjes, borden, ornamenten en herinneringdozen. Zoek een souvenir winkel die gespecialiseerd is in lasergravure aan deze stijl en kies het item dat je vriend of geliefde zou kunnen waarderen. Het geven van de medewerkers van de winkel een foto van de persoon en is gelaserd op het item kristal als een persoonlijk cadeau.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha