Krill bevat astaxanthine - De anti-inflammatoire voedingsstoffenNaast omega-3 krill olie bevat astaxanthine, een carotenoïde alleen geproduceerd door pluvialis microalgen Haematoccous wanneer hun watervoorziening opdrogen, waardoor beschermd tegen ultraviolette straling. Het is het overlevingsmechanisme van algen - astaxanthine fungeert als een "krachtveld" om de algen te beschermen tegen gebrek aan voeding en/of sterk zonlicht.

Er zijn slechts twee belangrijke bronnen van astaxanthine: microalgen dat het te produceren, en de zeedieren die de algen verbruiken (zoals zalm, vis en krill). Dit materiaal heeft niet alleen krachtige antioxidant, maar is ook een krachtige anti-inflammatoire.


astaxanthine onderdrukt verschillende actoren in het ontstekingsproces, inclusief tumornecrosefactor, een prostaglandine en een grote interleukine, stikstofoxide en COX-1 en COX-2-enzymen. Astaxanthine heeft geen bijwerkingen, bevat echter een breed scala van "secundaire arbeidsvoorwaarden". Onderzoek geeft aan dat het bruikbaar is bij de behandeling van sommige 100 rnfermedades eventueel de natuurlijke aanwezigheid van astaxanthine in krill olie kan een van de factoren die bijdragen tot deze en fosfolipiden, en meer effectief opgenomen, is verteerbaar en heeft superieure eigenschappen in visolie

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha