Krijg het kind Pocket DekenDekens zak of "Quillows" maken uitstekende giften voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn makkelijk mee te nemen in de auto en in pyjama party en zijn ideaal om te ontspannen op de bank op een koude dag. Binnen enkele minuten kunt u een van deze dekens gebruik van batterijen en de naaimachine te creëren. Fleece is gemakkelijk om te werken, en omdat het wordt verkocht in vele stijlen, thema's en kleuren, is het gemakkelijk om een ​​ontwerp kiezen kinderen zullen houden.

Naai een festonsteek rondom de rand van 2 meter van fleece materiaal met een naaimachine. Terwijl de batterijen niet rafelen, de stiksels geeft het tapijt een meer gepolijste look.

Meet de breedte van het grote stuk van fleece het centrum vinden. Geef aan het centrum met een potlood markering pin of licht. Vind het centrum van het kleine stukje van fleece en plaats het plein direct gecentreerd boven het midden van de fleece deken om een ​​zak te creëren.


Plaats kunnen rond drie zijden van het vierkant zak om het dek te worden bevestigd. Het is niet noodzakelijk om de vierde zijde te vergrendelen, omdat zij worden genaaid.

Plaats het gebied van de deken vastgemaakt aan de naaimachine en naai rond drie zijden van het plein kussen, waardoor de ontgrendelde kant ongenaaide. Verwijder de pennen uit zijn zak.

Leg de longitudinale deken op de vloer of op een bed met zijvak naar beneden. Vouw de deken in drie delen met de middelste zak. Vouw de breedte van het dek in drie pleinen. Spul uiteindelijk opgevouwen in de zak kussen om een ​​quillow creëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha