Kralen detail, Stones en benodigdheden om sieraden te makenDe productie van sieraden is een hobby die is gegroeid in populariteit omdat in een deel van het plezier aard van dit beroep en ook vanwege de toenemende beschikbaarheid van een breed scala van kralen, stenen en verbruiksgoederen. Kettingen, armbanden en oorbellen kunnen worden gemaakt met een klein aanbod van sieraden maken materialen die je gelukkig bent in je vak houden. Types

Draad

Een verscheidenheid van soorten draad, kralen en stenen kunnen worden gekocht bij uw lokale hobby winkel of ambachtelijke winkel. Het type van de sieraden die je doet en de stijl die u wilt creëren zal beslissen wat voor soort draad te gebruiken voor uw project. Zachte draad is gemakkelijk te hanteren wanneer u wilt buigen of wikkel draad. Harde draad is niet zo gemakkelijk te buigen, maar het kan helpen om rechte stukken van uw stijl.

Kralen

en Stones

U kunt kralen en stenen voor de productie van sieraden in vele vormen, maten, stijlen en kleuren. Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal, stervormige kralen en hulp draad dekking van sieraden stukken, terwijl het toevoegen van meer kleur en charme aan uw stuk in de vorm van hart. De stenen kunnen worden geplaatst en vastgezet in verschillende stijlen van contant geld als het brandpunt van uw vaartuig juwelen. Kunstmatige en natuurlijke stenen kunnen worden gekocht bij veel sieraden winkels en ambachtelijke maken.


sieraden maken Gereedschap

Vereisen verschillende soorten tangen, met draad snijgereedschap, hamers en tangen voor veel sieraden projecten. Keten neus en ronde neus tang worden gebruikt om het model draad sieraden, terwijl de messen zijn nodig op een bepaalde lengte van het garen te regelen voor uw project. Hamers en pincet helpen bij het opzetten en de stenen in verschillende instellingen aan te passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha