Kracht- en conditietraining - Beginner's GuidePump it up. We gaan begrepen on..Yes we gonna get het op (Chance pe Dance). Ahh Shahid !!!! Met spieren opgepompt en je warme lichaam, je maakt me wilt te pompen. En 'het bewijs dat krachttraining werkt. Geen twijfel mogelijk, maar krachttraining en spierkracht zijn de nieuwe sleutelwoorden. Met een reguliere programma van krachttraining is makkelijker om lichaamsvet te verminderen, te verhogen spiermassa en calorieën efficiënter en effectiever te verbranden.

Ik zweet in de sportschool, maar ik vertrouw sinds ik begonnen met krachttraining en conditionering bij de lokale sportschool zag ik een goed schot in de arm voor mijn kracht, zozeer zelfs dat mijn 2 jaar oude dochter heeft ook gevangen de koorts. Als een drill sergeant puinhoop "Klaar voor warming-up" en "Jumping Jack". Ik weet zeker dat je drill sergeant zou zachter zijn. Hier is mijn andere metgezel en ja dat zijn zware halters. Ik ben afgestudeerd in hen en u zult dus.


Voordelen van krachttraining en uithoudingsvermogen:

Krachttraining kan helpen om botdichtheid en het risico op osteoporose.

Dit is de beste manier om gewicht te verminderen en te beheersen Je bent in staat om calorieën te verbranden efficiënter

Verminder het risico van letsel, wat bijdraagt ​​aan een beter evenwicht. Het verhogen van uw kracht en maakt je sterker.

Beheer chronische aandoeningen, waaronder artritis, rugpijn, depressie, diabetes, obesitas en osteoporose.

Krachttraining zoals andere oefeningen moeten worden gedaan na overleg met uw arts en klassen moeten zijn met gecertificeerde instructeurs. Als u wilt om alleen te gaan om dezelfde initiële investering is slechts een paar dumbbells en goede schoenen. Begin met minstens 5 pond en bouwen. Hier is een kleine gids begint. Vormen is net zo belangrijk en dan niet schokkerige bewegingen.

Het beste deel is dat het wordt gedaan met een heleboel mensen (ellende houdt bedrijf) zich en rockende muziek .Working in een groep (Het zal het gekreun en gesteun verbergen) motiveert me ook om mezelf meer en meer te duwen

Een krachttraining en weerstand bestaat uit de volgende herhalingen

Opwarmen:

Warmen dynamisch moet zijn en moet omvatten die zich uitstrekt van de grote spiergroepen, zoals de benen, armen en schouders. Er moet een 5-10 minuten warming-up en de hartslag moet iets na de warming-up worden verhoogd.

Benen:

De benen zijn de grootste spiergroep en kunnen de maximale gewicht te dragen. Squats en lunges worden gedaan in herhalingen om uithoudingsvermogen op te bouwen. Been brengt en kicks zijn ook een must.

Heupen:

Kraakpanden en schoppen tot dit onderdeel. Skiër kraakpanden zijn bijzonder uitdagend

Schouder en Arms:

Verschillende push up en de posities van de brug worden herhaald om de weerstand te verhogen. Biceps krullen voegen verdere marteling. De nieuwe term "burpees" is al de woede van vandaag. Een Burpee bestaat uit de Burpee, ook wel bekend als de squat stuwkracht, is een oefening die in full body krachttraining en kracht als aërobe oefening. Het wordt uitgevoerd in vier stappen:

  • Starten in een staande positie.
  • Drop in een kraakpand positie met de handen op de grond. (Aantal 1)
  • Breid uw voeten weer in een snelle beweging naar de positie van de voorste dashboard aannemen. (Aantal 2)
  • Keer terug naar de squat positie met een snelle beweging. (Count 3)
  • Keer terug naar staande positie. (Count 4)

Borst:

De meest voorkomende oefeningen omvatten borst vliegen

Afkoelen:

Koele omvat statisch rekken en duwen van uw hartslag naar beneden.

Hier wordt u gedaan. Geef jezelf een groot applaus, en als je kunt krijgen als je benen kunt dragen! Als je echt pijn dat je niet eens kunt lopen een stap in de komende paar dagen, dan weet ik niet vervloeken. Het beste deel was toen de nummers begon de schaal laten vallen en de kleren gaan om flexibeler te worden, dan zal je van jezelf houdt nog veel meer! Denk aan mij dan stel je een vuist pomp met mij. Ik sla je op je, een job well done!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha